×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Expeditie Poolcirkel

TV-tip: Expeditie Poolcirkel
27.03.2014 -

Vanavond start het tweede en spannende seizoen van Expeditie Poolcirkel. Zorg dat je klaar zit en om 20:30 uur zapt naar RTL 5!


In Expeditie Poolcirkel zien we 10 BN’ers die het opnemen tegen elkaar, de kou en vooral zichzelf. Het programma speelt zich af in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland en wordt gepresenteerd door Lieke van Lexmond. De deelnemers leggen in 24 dagen een route af naar de poolcirkel. Gedurende de tocht voeren de kandidaten zowel individuele als groepsopdrachten uit. Deze opdrachten draaien om teamspirit, leiderschap en strategie.

De deelnemers zijn: autocourreur Tim Coronel, acteur Mamoun Elyounoussi, acteur Curt Fortin, actrice Imanuelle Grives, ex-judoka Mark Huizinga, zanger Felix Maginn, presentatrice Aicha Marghadi, zangeres Leonie Meijer, bokster Esther Schouten en actrice Chava Voor in ’t Holt. Expeditie Poolcirkel is elke donderdagavond om 20:30 te zien op RTL5.

Foto: RTLbeeldbank

Plaats een reactie

Ga jij Expeditie Poolcirkel kijken?

    •  
    •  
    •  
    •  

1Reacties