×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Grey’s Anatomy is terug!

Grey’s Anatomy is terug!
24.02.2014 -

Yes! Vanaf vanavond is Grey’s Anatomy weer terug op de buis! Zorg dus dat je om 21.30 uur geen plannen hebt, want Mc Dreamy en Mc Steamy wachten op je…


Vanavond kun je op Net5 kijken naar nieuwe afleveringen van het tiende seizoen van Grey’s Anatomy. Een uurtje later dan voorheen, dus om 21.30 uur, kun je neerploffen voor deze veelbekroonde serie. En samen met jou zullen nog veel meer dames dat doen, want Grey's Anatomy blijkt de meest gewaardeerde buitenlandse serie te zijn onder Nederlandse vrouwen tussen de 20 en 54 jaar. Tja, daar kijken wij niet van op!

Weet je niet meer precies wat er allemaal gebeurd is in de laatste afleveringen? Wij frissen je geheugen graag even op:

Eind 2013 was bij Net5 te zien hoe Cristina de 3D-printer inpikte en hiermee een belangrijk project van Meredith afbrak. De spanning tussen de twee was om te snijden. Kunnen de twee vriendinnen het voorval achter zich laten? Bailey had het moeilijk met de terugkeer van Ben en kwam in een moeilijke periode terecht. Ondertussen waren April en Matthew druk bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk. Deze grote dag komt steeds dichterbij…

Zo, met ons wekelijkse portie drama zit het voorlopig wel weer even goed! Kijk je ook mee? Elke maandag om 21.30 bij Net5.

Foto: Disney

Plaats een reactie

Kijk jij graag naar Grey's Anatomy?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Annemiek 1980 ma 24 feb '14 16:03

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 24 feb '14 18:46

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Helemaal geweldig!!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Roeline di 25 feb '14 14:59

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Heerlijke serie met allerlei gebeurtenissen. Het wachten is op dat mijn zusje het nieuwe seizoen koopt zodat ik die na haar kan kijken!
  Reageer!