×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Grey’s Anatomy is terug!

Grey’s Anatomy is terug!
24.02.2014 -

Yes! Vanaf vanavond is Grey’s Anatomy weer terug op de buis! Zorg dus dat je om 21.30 uur geen plannen hebt, want Mc Dreamy en Mc Steamy wachten op je…


Vanavond kun je op Net5 kijken naar nieuwe afleveringen van het tiende seizoen van Grey’s Anatomy. Een uurtje later dan voorheen, dus om 21.30 uur, kun je neerploffen voor deze veelbekroonde serie. En samen met jou zullen nog veel meer dames dat doen, want Grey's Anatomy blijkt de meest gewaardeerde buitenlandse serie te zijn onder Nederlandse vrouwen tussen de 20 en 54 jaar. Tja, daar kijken wij niet van op!

Weet je niet meer precies wat er allemaal gebeurd is in de laatste afleveringen? Wij frissen je geheugen graag even op:

Eind 2013 was bij Net5 te zien hoe Cristina de 3D-printer inpikte en hiermee een belangrijk project van Meredith afbrak. De spanning tussen de twee was om te snijden. Kunnen de twee vriendinnen het voorval achter zich laten? Bailey had het moeilijk met de terugkeer van Ben en kwam in een moeilijke periode terecht. Ondertussen waren April en Matthew druk bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk. Deze grote dag komt steeds dichterbij…

Zo, met ons wekelijkse portie drama zit het voorlopig wel weer even goed! Kijk je ook mee? Elke maandag om 21.30 bij Net5.

Foto: Disney

Plaats een reactie

Kijk jij graag naar Grey's Anatomy?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Annemiek 1980 ma 24 feb '14 16:03

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 24 feb '14 18:46

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Helemaal geweldig!!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Roeline di 25 feb '14 14:59

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Heerlijke serie met allerlei gebeurtenissen. Het wachten is op dat mijn zusje het nieuwe seizoen koopt zodat ik die na haar kan kijken!
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |