×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Je leukste herinneringen met de Timehop-app

Je leukste herinneringen met de Timehop-app
21.02.2014 -

Sta elke dag vrolijk op met de Timehop-app. Met deze app blik je terug op al jouw sociale activiteiten die je in het verleden hebt gedeeld. Je staat ieder moment weer even stil bij wat je het afgelopen jaar hebt gedaan, waar je bent geweest en met wie je deze momenten deelde.


De sociale activiteiten op de Timehop-app kunnen check-ins op Facebook zijn, statusupdates op Twitter, foto’s op Instragram of een oude blogpost.

Je krijgt meldingen die je er elke dag aan herinneren wat je precies een jaar, 2 jaar, of zelfs 3 jaar geleden deed. Hierdoor kom je soms voor leuke of grappige verrassingen te staan. Heb je op een dag in het verleden niets gepost, dan kun je een berichtje sturen aan je ‘future you’. Dan word je het jaar daarna in ieder geval verrast door een leuk persoonlijk bericht.

Wil je niet elke dag een update krijgen? Dan kun je kiezen om gebruik te maken van de e-mailfunctie. Timehope stuurt dan iedere dag een e-mail met de update uit jouw verleden.

Plaats een reactie

Heb jij een lievelingsapp?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 23 feb '14 17:22

  Reactie: Nee, omdat...
  Nog niet omdat ik net een andere telefoon heb en alles nog moet leren.
  Reageer!