×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Je leukste herinneringen met de Timehop-app

Je leukste herinneringen met de Timehop-app
21.02.2014 -

Sta elke dag vrolijk op met de Timehop-app. Met deze app blik je terug op al jouw sociale activiteiten die je in het verleden hebt gedeeld. Je staat ieder moment weer even stil bij wat je het afgelopen jaar hebt gedaan, waar je bent geweest en met wie je deze momenten deelde.


De sociale activiteiten op de Timehop-app kunnen check-ins op Facebook zijn, statusupdates op Twitter, foto’s op Instragram of een oude blogpost.

Je krijgt meldingen die je er elke dag aan herinneren wat je precies een jaar, 2 jaar, of zelfs 3 jaar geleden deed. Hierdoor kom je soms voor leuke of grappige verrassingen te staan. Heb je op een dag in het verleden niets gepost, dan kun je een berichtje sturen aan je ‘future you’. Dan word je het jaar daarna in ieder geval verrast door een leuk persoonlijk bericht.

Wil je niet elke dag een update krijgen? Dan kun je kiezen om gebruik te maken van de e-mailfunctie. Timehope stuurt dan iedere dag een e-mail met de update uit jouw verleden.

Plaats een reactie

Heb jij een lievelingsapp?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 23 feb '14 17:22

  Reactie: Nee, omdat...
  Nog niet omdat ik net een andere telefoon heb en alles nog moet leren.
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |