×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Eerste hulp bij liefde op het eerste gezicht

Eerste hulp bij liefde op het eerste gezicht
14.02.2014 -

Waar het op elke andere dag in geval van liefde op het eerste gezicht vaak bij kijken blijft, zou je vandaag wel eens verrast kunnen worden met een rode roos...


In Parijs en in Amsterdamse treinen zijn vandaag honderden emergency cases te vinden met daarin een rode roos. Is er een accuut geval van liefde op het eerste gezicht? Dan kan de case worden opengebroken, zodat de liefde met een roos kan worden bezegeld. Dus als jij nog geen Valentijn hebt, neem vandaag dan eens de trein. Wie weet word je wel heel prettig verrast!

Deze ontzettend leuke actie is bedacht door Mooiwatbloemendoen.nl. Benieuwd hoe Parijs werd voorbereid op de meest romantische Valentijnsdag ooit? Bekijk dan dit filmpje:

Plaats een reactie

Geloof jij in liefde op het eerste gezicht?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy vr 14 feb '14 18:39

  Reactie: Nee
  Dat geloof ik dus niet. Is mij in ieder geval ook nog nooit overkomen. Misschien moet je er ook voor openstaan hoor. Ik leer liever iemand eerst kennen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Visje71 zo 16 feb '14 14:19

  Reactie: Nee
  Nope, wordt niet verliefd op een leuk snoetje, gaat mij om het hele plaatje!
  Reageer!