×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Eerste hulp bij liefde op het eerste gezicht

Eerste hulp bij liefde op het eerste gezicht
14.02.2014 -

Waar het op elke andere dag in geval van liefde op het eerste gezicht vaak bij kijken blijft, zou je vandaag wel eens verrast kunnen worden met een rode roos...


In Parijs en in Amsterdamse treinen zijn vandaag honderden emergency cases te vinden met daarin een rode roos. Is er een accuut geval van liefde op het eerste gezicht? Dan kan de case worden opengebroken, zodat de liefde met een roos kan worden bezegeld. Dus als jij nog geen Valentijn hebt, neem vandaag dan eens de trein. Wie weet word je wel heel prettig verrast!

Deze ontzettend leuke actie is bedacht door Mooiwatbloemendoen.nl. Benieuwd hoe Parijs werd voorbereid op de meest romantische Valentijnsdag ooit? Bekijk dan dit filmpje:

Plaats een reactie

Geloof jij in liefde op het eerste gezicht?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy vr 14 feb '14 18:39

  Reactie: Nee
  Dat geloof ik dus niet. Is mij in ieder geval ook nog nooit overkomen. Misschien moet je er ook voor openstaan hoor. Ik leer liever iemand eerst kennen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Visje71 zo 16 feb '14 14:19

  Reactie: Nee
  Nope, wordt niet verliefd op een leuk snoetje, gaat mij om het hele plaatje!
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |