×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat vrouwen willen op Valentijnsdag

Wat vrouwen willen op Valentijnsdag
14.02.2014 -

Vandaag is het 14 februari: Valentijnsdag! En hoewel er voor deze dag veel cadeaus worden ingeslagen, blijkt dat wij vrouwen veel meer geven om een klein gebaar.


Valentijnsdag is van oorsprong gericht op de anonieme liefde, maar het blijkt vooral een feestdag te zijn die door stelletjes wordt gevierd. In Nederland wordt Valentijnsdag vaker gevierd dan gedacht. Uit onderzoek van webwarenhuis Fonq blijkt dat de helft van de ondervraagden een Valentijnskaart stuurt. Grappig feitje is dat mannen veel romantiek verwachten op Valentijnsdag, terwijl vrouwen niet zoveel romantiek verwachten van mannen.

De Nederlandse vrouw geeft aan dat ze geen fysiek cadeau hoeft op Valentijnsdag. Toch wordt er gemiddeld €25,40 uitgegeven aan een Valentijnscadeau. De vrouw geeft aan dat ze liever thuis aan een romantisch gedekte tafel met kaarslicht zit. Een persoonlijke liefdesverklaring op Valentijnsdag doet het ook goed. Ruim de helft van de vrouwen heeft niet het idee dat mannen weten dat een vrouw dit op Valentijnsdag het liefst wil krijgen. De meeste mannen geven daarentegen aan dat ze heel goed weten waarmee ze een vrouw blij maken. Vandaag zal blijken wie er gelijk heeft...

Plaats een reactie

Doe jij aan Valentijnsdag?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy vr 14 feb '14 18:38

  Reactie: Nee, heb daar helemaal niets mee
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 14 feb '14 19:01

  Reactie: Nee, heb daar helemaal niets mee
  Nee niets heb ik er mee en mijn man ook niet . het is voor mensen die anoniem verliefd zijn op iemand .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Visje71 zo 16 feb '14 14:18

  Reactie: Nee, heb daar helemaal niets mee
  Nooit iets mee gedaan
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 16 feb '14 18:40

  Reactie: Nee, heb daar helemaal niets mee
  Nee joh, wij hebben elke dag wel een klein feestje. We zijn super gelukkig en maken er wat moois van. Genieten is ons motto.
  Reageer!
Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |