×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat vrouwen willen op Valentijnsdag

Wat vrouwen willen op Valentijnsdag
14.02.2014 -

Vandaag is het 14 februari: Valentijnsdag! En hoewel er voor deze dag veel cadeaus worden ingeslagen, blijkt dat wij vrouwen veel meer geven om een klein gebaar.


Valentijnsdag is van oorsprong gericht op de anonieme liefde, maar het blijkt vooral een feestdag te zijn die door stelletjes wordt gevierd. In Nederland wordt Valentijnsdag vaker gevierd dan gedacht. Uit onderzoek van webwarenhuis Fonq blijkt dat de helft van de ondervraagden een Valentijnskaart stuurt. Grappig feitje is dat mannen veel romantiek verwachten op Valentijnsdag, terwijl vrouwen niet zoveel romantiek verwachten van mannen.

De Nederlandse vrouw geeft aan dat ze geen fysiek cadeau hoeft op Valentijnsdag. Toch wordt er gemiddeld €25,40 uitgegeven aan een Valentijnscadeau. De vrouw geeft aan dat ze liever thuis aan een romantisch gedekte tafel met kaarslicht zit. Een persoonlijke liefdesverklaring op Valentijnsdag doet het ook goed. Ruim de helft van de vrouwen heeft niet het idee dat mannen weten dat een vrouw dit op Valentijnsdag het liefst wil krijgen. De meeste mannen geven daarentegen aan dat ze heel goed weten waarmee ze een vrouw blij maken. Vandaag zal blijken wie er gelijk heeft...

Plaats een reactie

Doe jij aan Valentijnsdag?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy vr 14 feb '14 18:38

  Reactie: Nee, heb daar helemaal niets mee
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 14 feb '14 19:01

  Reactie: Nee, heb daar helemaal niets mee
  Nee niets heb ik er mee en mijn man ook niet . het is voor mensen die anoniem verliefd zijn op iemand .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Visje71 zo 16 feb '14 14:18

  Reactie: Nee, heb daar helemaal niets mee
  Nooit iets mee gedaan
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 16 feb '14 18:40

  Reactie: Nee, heb daar helemaal niets mee
  Nee joh, wij hebben elke dag wel een klein feestje. We zijn super gelukkig en maken er wat moois van. Genieten is ons motto.
  Reageer!