×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Gebroken Hart Verzekering

Gebroken Hart Verzekering
13.02.2014 -

Niet iedereen heeft een romantische Valentijnsdag op de planning staan. Er zijn genoeg mensen die met een gebroken hart op de bank zitten en waarbij de bakken Ben & Jerry’s niet aan te slepen zijn. Daarom is de Gebroken Hart Verzekering in het leven geroepen.


Je liefdespijn leek niet te verzekeren. Tot nu toe. De Gebroken Hart Verzekering is voor iedereen die rond Valentijnsdag ook een beetje liefde en warmte wil ontvangen. Iedereen met liefdesverdriet kan rond Valentijnsdag online een beroep doen op een team van ervaren gebroken-hart-deskundigen. Voor elk soort liefdesschade is een passende schadevergoeding.

Heb je last van verminderde eetlust of opgekropte woedeaanvallen? Is de tranenstroom niet te stoppen en betekende het einde van de relatie ook het einde van de vaas? Je vertelt je verhaal, en het team ervaren gebroken-hart-deskundigen kijkt hoe het beste jouw liefdesschade vergoed kan worden. Na de analyse sturen zij dezelfde dag nog een passende schadevergoeding op. Van een Netflix-abbonement, tot een voorraad chocolade, een HEMA-bon om de kapotte vaas te vervangen, gelukspoppetjes of een online kattenfilmpje. Deze schadevergoeding ontvang je op Valentijnsdag om zo op de dag van de liefde ook verzekerd te zijn van een leuke dag.

Benieuwd geworden naar de Gebroken Hart Verzekering? Kijk snel op: www.gebrokenhartverzekering.nl. Je kan nog tot vrijdag 14 februari 23:59 uur de Gebroken Hart Verzekering afsluiten, helemaal gratis en voor niets.

Plaats een reactie

Hoe kom jij van je liefdesverdriet af?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 13 feb '14 16:54

  Reactie: Anders, namelijk...
  ....heel veel huilen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  esha do 13 feb '14 19:33

  Reactie: Anders, namelijk...
  slapen en huilen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  esha ma 24 nov '14 11:40

  Reactie: Anders, namelijk...
  Lang rit maken naar een plek waar altijd naar toe wilde en favoriete song opzetten
  Reageer!