×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Gebroken Hart Verzekering

Gebroken Hart Verzekering
13.02.2014 -

Niet iedereen heeft een romantische Valentijnsdag op de planning staan. Er zijn genoeg mensen die met een gebroken hart op de bank zitten en waarbij de bakken Ben & Jerry’s niet aan te slepen zijn. Daarom is de Gebroken Hart Verzekering in het leven geroepen.


Je liefdespijn leek niet te verzekeren. Tot nu toe. De Gebroken Hart Verzekering is voor iedereen die rond Valentijnsdag ook een beetje liefde en warmte wil ontvangen. Iedereen met liefdesverdriet kan rond Valentijnsdag online een beroep doen op een team van ervaren gebroken-hart-deskundigen. Voor elk soort liefdesschade is een passende schadevergoeding.

Heb je last van verminderde eetlust of opgekropte woedeaanvallen? Is de tranenstroom niet te stoppen en betekende het einde van de relatie ook het einde van de vaas? Je vertelt je verhaal, en het team ervaren gebroken-hart-deskundigen kijkt hoe het beste jouw liefdesschade vergoed kan worden. Na de analyse sturen zij dezelfde dag nog een passende schadevergoeding op. Van een Netflix-abbonement, tot een voorraad chocolade, een HEMA-bon om de kapotte vaas te vervangen, gelukspoppetjes of een online kattenfilmpje. Deze schadevergoeding ontvang je op Valentijnsdag om zo op de dag van de liefde ook verzekerd te zijn van een leuke dag.

Benieuwd geworden naar de Gebroken Hart Verzekering? Kijk snel op: www.gebrokenhartverzekering.nl. Je kan nog tot vrijdag 14 februari 23:59 uur de Gebroken Hart Verzekering afsluiten, helemaal gratis en voor niets.

Plaats een reactie

Hoe kom jij van je liefdesverdriet af?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 13 feb '14 16:54

  Reactie: Anders, namelijk...
  ....heel veel huilen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  esha do 13 feb '14 19:33

  Reactie: Anders, namelijk...
  slapen en huilen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  esha ma 24 nov '14 11:40

  Reactie: Anders, namelijk...
  Lang rit maken naar een plek waar altijd naar toe wilde en favoriete song opzetten
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |