×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nationale Tulpendag

Nationale Tulpendag
16.01.2014 -

Wil jij alvast het voorjaar in huis halen met een mooie bos tulpen? Ga dan zaterdag 18 januari naar de Nationale Tulpendag in Amsterdam. De tulpen liggen dan letterlijk voor het oprapen!


Aanstaande zaterdag wordt de officiële aftrap van het tulpenseizoen voor de derde keer georganiseerd. Kwekers leggen dan midden op de Dam een enorme pluktuin aan met daarin maar liefst 200.000 tulpen! Die tulpen hebben de kleuren rood, oranje, geel en paars. Vanaf 13.00 uur mag iedereen gratis een bosje tulpen plukken. Wees wel op tijd, want op is op!

Kun je zaterdag niet, maar wil je wel graag een (goedkoop) bosje tulpen op je salontafel neerzetten? Houd dan de bloemist in je eigen dorp in de gaten. Vanaf 18 januari organiseren veel bloemisten namelijk de zogenaamde tulpenweken met bijzondere aanbiedingen en vrolijke acties!  

Nieuwsgierig? Bekijk dan alvast het filmpje hieronder van een voorgaande editie.

Kijk voor meer informatie ook op www.mooiwatbloemendoen.nl

Plaats een reactie

Ga jij naar de Nationale Tulpendag?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie