×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wie Is De Mol?-app

Wie Is De Mol?-app
06.01.2014 -

Zat jij afgelopen donderdag met je molboekje aan de buis gekluisterd voor de eerste aflevering van Wie Is De Mol? Dan vind je dit vast ook leuk: er is een nieuwe app van Wie Is De Mol!


De app is beschikbaar in de App Store en Play Store. Met deze app kun je elke week vragen beantwoorden die over de aflevering gaan. Er zijn wekelijks vaste vragen, zoals: ‘Wie is de mol?’, ‘Wie is de winnaar?’ en ‘Wie zal er de volgende aflevering afvallen?’. Daarnaast kun je specifieke vragen over een uitzending verwachten.

Als je de vragen goed beantwoordt, verdien je punten. En hoe moeilijker de vraag, hoe meer punten je verdient bij een goed antwoord. Met die punten kun jij je vrienden verslaan in een Wie Is De Mol-poule.

Als je veel punten hebt verzameld, kun je een hele mooie prijs in de wacht slepen: de 10 beste spelers van de app maken kans op het bijwonen van opnames van het volgende seizoen! Dus doe mee en wie weet win jij die prijs en kun je de mol volgend jaar van dichtbij observeren...

Plaats een reactie

Wie is volgens jou de mol?

    •  
    •  
    •  

4Reacties