×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Assepoester: Een Modern Sprookje

Assepoester: Een Modern Sprookje
01.01.2014 -

Als je dol bent op sprookjes zit je vanavond goed bij RTL 4. De eerste avond van 2014 begint namelijk sprookjesachtig bij de tv-zender met Assepoester: Een Modern Sprookje.


In deze moderne variant van Assepoester is Anna een wees die dag en nacht in de stallen van een manege werkt. Deze manege en de bijbehorende villa waren ooit van haar vader. Nu is alles van zijn vrouw Patricia en is de villa een liefdeloze plek geworden. De dochters van Patricia zijn ook niet bevriend met Anna, zij zijn omhooggevallen tutjes die niet gezegend zijn met een mooi uiterlijk.

Anna is wel gezegend met een mooi uiterlijk en dat wordt haar niet in dank afgenomen. Wanneer de hele familie wordt uitgenodigd voor een bal bij de Koninklijke familie mag Anna niet mee. Toch gaat ze naar het feest, waar ze Prins Lodewijk ontmoet. Hun ontmoeting wordt echter verstoord als er brand uitbreekt in de Koninklijke stallen. Door haar heldhaftige optreden laat Anna een onuitwisbare indruk achter bij de prins. Maar Anna vlucht en laat alleen haar schoentjes achter. Prins Lodewijk gaat dan op zoek naar de dame die erbij hoort…

In samenwerking met de Nationale Postcode Loterij brengt RTL 4 vanavond deze televisiefilm. Veel BN’ers, waaronder Hannah Hoekstra, Carine Crutzen, Egbert Jan Weeber, Gigi Ravelli, Karina Smulders en Nicolette van Dam, maken om 20.30 uur hun opwachting in deze romantische film.

Doe je mee aan de Postcode Loterij? Dan zit je de hele dag goed bij RTL 4, want deze dag staat geheel in het teken van de PostcodeKanjer van 48,9 miljoen euro. In Koffietijd wordt bekendgemaakt in welke wijk het grootste gedeelte van de prijs wordt uitgereikt. Tijdens RTL Boulevard en de televisiefilm Assepoester: Een Modern Sprookje, wordt de winnende postcode onthuld en wordt bekendgemaakt welke 6 postcodes Kanjerprijzen van een miljoen euro verdelen. Wie weet komt jouw sprookje vandaag wel uit...

Plaats een reactie

Ga jij deze film kijken vanavond?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 1 jan '14 16:49

  Reactie: Nee, lijkt me niet leuk
  En ik hou niet zo van Nederlandse films dus ik ga naar iets anders kijken
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 1 jan '14 18:17

  Reactie: Ja, ik ben dol op sprookjes!
 • Dit is niet ok!

  fb_100003327158799 vr 3 jan '14 17:09

  Reactie: Weet ik nog niet
  ik heb hem opgenomen kreeg visite ,dus kan hem later in de week bekijken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wendyt wo 8 jan '14 16:54

  Reactie: Ja, ik ben dol op sprookjes!
  Hij was geweldig. Van mij mogen er meer Nederlandse sprookjes komen.... Een heerlijke zwijmel avond was het... Hier houd ik zo van.
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |