×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Charlie And The Chocolate Factory

TV-tip: Charlie And The Chocolate Factory
28.12.2013 -

Vanavond komt er weer een leuke familiefilm op de buis: Charlie And The Chocolate Factory. In deze boekverfilming heeft Johnny Depp de hoofdrol. Dat is dus dubbel genieten!


Charlie is een arm jongetje, dat in de schaduw van een grote chocoladefabriek woont. De eigenaar van deze chocoladefabriek is de excentrieke Willy Wonka. Hij heeft al jaren geen contact meer met zijn familie. Om een erfgenaam te zoeken organiseert Willy Wonka een wereldwijde wedstrijd.

5 gelukkige kinderen, onder wie Charlie, vinden een gouden wikkel en winnen daarmee een tour door de chocoladefabriek. Dat is heel speciaal, want in 15 jaar tijd is er geen enkele buitenstaander in de fabriek geweest. Verblind door de ene na de andere fantastische aanblik, krijgen de kids het steeds moeilijker om verboden verleidingen te weerstaan…

Ben jij benieuwd hoe deze film afloopt? Zap dan vanavond om 20.00 uur naar SBS6!

Plaats een reactie

Kijk jij graag naar films met Johnny Depp?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy zo 29 dec '13 17:39

  Reactie: Ja, zeker! Ik vind hem een goede acteur
  Volgens mij heb ik bijna alle film met hem gezien.
  Reageer!