×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Verzet

TV-tip: Verzet
06.12.2013 -

Onder de titel One Night Stand presenteren 8 duo’s van veelbelovende regisseurs en schrijvers een nieuwe film van 50 minuten. Deze films zijn in première gegaan op het Nederlands Film Festival en vanaf vandaag te zien op tv. Vanavond bijt de zwarte komedie Verzet het spits af!


Fons is een neurotische, weinig sociale porseleinverzamelaar en woont in zijn eentje in een mooi appartement in Amsterdam. Zijn grootste passie is aardewerk, dus struint hij alle antiekmarkten af op zoek naar bijzondere voorwerpen. Op een dag laat hij zijn oog vallen op een zeer zeldzaam, maar onbetaalbaar stuk porselein. Zijn buurman Gerrit biedt aan om te helpen en schiet Fons het geld voor. Op één voorwaarde… dat Rachel, een Joodse onderduikster, een paar dagen bij hem mag logeren. Fons gaat akkoord, maar krijgt al snel spijt van zijn beslissing. Rachel blijkt niet het schuchtere slachtoffer te zijn dat Fons voor ogen had, maar is een verwende, brutale, kettingrokende prinses die zijn hele huis overneemt. Als ze tot overmaat van ramp ook nog zijn kostbaarste bezit in duigen laat vallen, is de maat vol. Terwijl buiten de oorlog zijn einde nadert, begint binnen de ware strijd…

Wil jij weten hoe het afloopt tussen Fons en Rachel? Zap dan vanavond om 21.05 uur naar Nederland 2!

Plaats een reactie

Ga jij deze film kijken vanavond?

    •  
    •  
    •  
    •  
    •  

2Reacties