×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Heerlijk avondje met Sinterklaas

Heerlijk avondje met Sinterklaas
05.12.2013 -

Vanavond is het sinterklaasavond, dus brengt de Goedheiligman zijn traditionele bezoekje aan Paul de Leeuw. Wil jij dit zien met je kinderen? Zap dan vanavond om 20.30 uur naar Nederland 1!


De Sint brengt elk jaar op 5 december een bezoekje aan Paul de Leeuw. Wist je dat deze traditie al sinds 1993 bestaat? Dat komt vast omdat de Goedheiligman en de vrolijke presentator het goed kunnen vinden samen.

Elk jaar ontvangt Paul de Leeuw bijzondere gasten in deze show. Vorig jaar kwamen Lee Towers en Gorden met zijn toenmalige groep LA The Voices langs. Zij hielpen Paul de Leeuw en Sinterklaas om wensen uit het publiek in vervulling te laten gaan en cadeautjes uit te delen.

Wie er dit jaar te gast zijn, is nog een groot mysterie. Eén ding is zeker: Sinterklaas zal er zijn. En het is hartstikke leuk om daar met het gezin naar te kijken op pakjesavond. Schaaltje pepernoten of een plak speculaas cheesecake erbij en genieten maar!

Plaats een reactie

Wat doe jij op sinterklaasavond?

    •  
    •  
    •  
    •  
    •  

1Reacties