×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Download je Hyves-profiel

Download je Hyves-profiel
17.11.2013 -

Het zal je niet ontgaan zijn dat Hyves is gestopt als sociaal netwerk. Vind jij het zonde dat je profiel met alle leuke foto’s en krabbels is verdwenen? Goed nieuws: als je snel bent, kun je alles opslaan op je eigen computer.


Hyves heeft een downloadpagina aangemaakt. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je op deze pagina je Hyves-hoogtepunten bekijken. We hebben het zelf al gedaan en kunnen je vertellen dat het erg leuk is om herinneringen op te halen.

Nóg leuker is het om al die mooie momenten op je eigen computer op te slaan. Dat kan door op de pagina een downloadlink aan te vragen. Als je dit vóór 29 november doet, kun je tot het einde van het jaar je gehele profiel downloaden. Niet alleen je foto’s en krabbels dus, maar ook je wie wat waars, video’s, blogs en persoonlijke gegevens. Als fanatiek Hyver ben je tijdens gure herfstdagen dus wel even zoet met het doorspitten van al die afbeeldingen en teksten. We wensen je veel succes en vooral plezier!

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Wat vind jij ervan dat Hyves is gestopt?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 17 nov '13 12:35

  Reactie: Maakt mij niks uit, ik was niet actief op Hyves
  Ik had geen hyves dus ook geen probleem .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 17 nov '13 15:16

  Reactie: Maakt mij niks uit, ik was niet actief op Hyves
  Heb nooit op Hyves gezeten dus ik weet ook niet hoe dat was.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 18 nov '13 18:19

  Reactie: Maakt mij niks uit, ik was niet actief op Hyves
  Heb er nooit op gezeten. Net zomin als dat ik aan Twitter of Facebook doe
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Paulalaah di 19 nov '13 23:33

  Reactie: Ik was nooit meer op Hyves te vinden, maar vind het wel jammer dat het stopt
  Ik heb net nog ff ingelogd. Best leuk om zo nog eens herinneringen op te halen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 vr 22 nov '13 21:04

  Reactie: Maakt mij niks uit, ik was niet actief op Hyves
  ik was zelden op hyves te vinden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  flora.vanoers ma 10 feb '14 16:36

  Reactie: Ik vind het erg jammer, want ik was er nog vaak te vinden
  i love hyves
  Reageer!
Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |