×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nieuw: Het Zussenboek

Nieuw: Het Zussenboek
09.11.2013 -

Als jij een zus hebt, weet je hoe bijzonder een zussenband kan zijn. Je begrijpt elkaar als geen ander en kent elkaar al zo lang dat je ontzettend veel hebt meegemaakt samen. Omdat het erg leuk is om die herinneringen allemaal te bewaren, is er nu het Zussenboek.


Die ene keer dat jullie samen met vriendinnen de vakantie van jullie leven hadden, of die slaande ruzie om een hele leuke jongen; alle gezamenlijke herinneringen kunnen jullie kwijt in Het Zussenboek. In dit boek is niet alleen ruimte voor herinneringen, alles wat met jullie bijzondere relatie te maken heeft, komt aan bod. Je vertelt over je zus, over hoe je haar ziet, wat je in haar bewondert en hoe ze als kind was. Je vertelt over jezelf, en uiteraard over jullie samen. Over wat jullie samen nog moeten doen en wat jullie gezamenlijke eigenschappen en gewoontes zijn.

Het Zussenboek is heel eenvoudig te vullen dankzij de voorgedrukte vragen, die ook aan te passen zijn. Het enige wat je na het schrijfwerk nog hoeft te doen, is leuke foto’s van vroeger en nu toevoegen om het boek nóg persoonlijker en specialer te maken. Heel leuk om aan je zus cadeau te geven, maar ook om samen te vullen.

Het Zussenboek kan vanaf €12,50 per boek online gemaakt worden op www.belmondo.nl en wordt binnen 3 werkdagen thuis bezorgd.

Plaats een reactie

Hoe is de band met jouw zus?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 9 nov '13 15:12

  Reactie: Heel goed
  Mijn zus is mijn beste vriendin
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy za 9 nov '13 17:10

  Reactie: Heel slecht
  Heb al jaren geen contact en dat is prima.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 11 nov '13 16:57

  Reactie: Heel goed
  ze is altijd mijn steun en toeverlaat geweest en nog!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nikki.smit.967 di 12 nov '13 20:02

  Reactie: Heel goed
  Samen veel meegemaakt waardoor onze band sterker en sterker is geworden..! Ik hou van haar!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 17 nov '13 20:16

  Reactie: Heel goed
  Kan alles bij haar kwijt als ik met iets zit, ze begrijpt me zonder veel woorden. Onze band is ook sterker geworden omdat we samen veel hebben meegemaakt.
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |