×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Make-upmachine

Make-upmachine
04.11.2013 -

Vraag jij je weleens af welke make-up eigenlijk bij je past als je in de spiegel kijkt? In New York hoef je je dit niet meer af te vragen, want cosmeticabedrijf L’Oréal heeft wel iets heel bijzonders bedacht…


In een metrostation in New York staat sinds vorige week een automaat die make-upproducten verkoopt. Vind je dat al bijzonder? Dan vind je het volgende waarschijnlijk helemaal speciaal: de automaat is voorzien van een grote spiegel. Daarin is niet alleen het spiegelbeeld van de gebruiker te zien, er wordt ook een aantal make-upcombinaties in vertoond.

De combinaties zijn aangepast aan het uiterlijk en de kleding van de gebruiker. De automaat geeft vervolgens advies over diverse beautyproducten die ter plekke via de machine gekocht kunnen worden.

De experimentele automaat heeft al een naam: Intelligent Color Experience. Als hij in de smaak valt, is L’Oréal van plan er meerdere te produceren. Dus misschien staat er over een aantal jaar ook wel een in Nederland...

Plaats een reactie

Stel: er komt zo'n automaat in Nederland, zou jij er dan gebruik van maken?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  lieslies ma 4 nov '13 16:54

  Reactie: Anders, namelijk...
  het lijkt me geweldig
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 4 nov '13 17:20

  Reactie: Ja, lijkt me wel handig
  Kan wel wat tips gebruiken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  carpe-diem74 ma 4 nov '13 20:36

  Reactie: Misschien voor een keer om te kijken hoe het precies werkt
  Meer als weg zou gaan en ben mijn make up vergeten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Puppi do 7 nov '13 11:19

  Reactie: Misschien voor een keer om te kijken hoe het precies werkt
  Het ligt ook aan hoe duur de producten zijn. En of het leuke monstertjes zijn!
  Reageer!