×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Doe het zelf: armbandje voor Halloween

Doe het zelf: armbandje voor Halloween
25.10.2013 -

Volgende week donderdag is het weer zover: Halloween. Het is dan erg leuk om lekker te knutselen met je kinderen. Maak bijvoorbeeld dit leuke Halloween-armbandje!


Wat je ervoor nodig hebt, zijn kleurstiften, dun juweliersdraad (moet flexibel genoeg zijn om te buigen), lijm, gekleurd papier, een schaar, een potlood, kraaltjes en een elastieken bandje waar je de kraaltjes aan kunt rijgen.

Voor elke bedeltje knip je bijpassende mini-halloween symbolen (ongeveer 10 bij 2 centimeter). Bijvoorbeeld een minipompoen of een minispookje. Leg twee velletjes papier over elkaar en knip een figuurtje uit. Op die manier heb je direct 2 figuurtjes. Met stift kun je de symbolen opleuken door ze bijvoorbeeld een gezichtje te geven. Of leg verschillende kleuren papier naast elkaar en knip er dan een poppetje uit. Op die manier heeft je bedeltje straks allemaal verschillende kleurtjes.

Knip ongeveer 5 centimeter uit het draad. Doe dat voor elk bedeltje. Buig ‘m vervolgens en draai de uiteindes een paar keer om elkaar (zie ook het voorbeeld). Lijm het draad vast aan een bedeltje, zoals in het voorbeeld. Daarboven plak je de achterkant van het figuurtje. Het draad zit uiteindelijk dus tussen 2 vellen in. Als het draad nog iets te lang is, kun je de uiteindes eraf knippen. Druk het geheel stevig aan, zodat het goed vast blijft zitten.

Knip een stuk van een elastiekje af, op maat van jouw dochters pols. Rijg nu de kraaltjes eraan en doe er af en toe een bedeltje tussendoor. Ga zo door totdat je armbandje af is. Knoop de uiteindes aan elkaar en doe ‘m om de pols van je dochtertje. Veel plezier ermee!
 

Foto: Pinterest

Plaats een reactie

Vier jij Halloween?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |