×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Filmtip: Happy Feet

Filmtip: Happy Feet
20.10.2013 -

Zin om vanavond een leuke animatiefilm te kijken met de kids? Zap om 18.00 uur dan naar NET5, want Happy Feet komt op tv!


Op Antarctica leven keizerpinguïns die een bijzonder paringsritueel hebben: ze zingen elk hun eigen liedje om een partner aan te trekken. Helaas kan Mumble, het zoontje van Memphis en Norma Jean, helemaal niet zingen. Dat probeert hij te compenseren met iets anders waar hij wél goed in is: tapdansen. Maar daarmee wordt hij uitgelachen door de andere pinguïns…

De stemmen worden ingesproken door onder andere Robin Williams, Elijah Wood, Brittany Murphy, Hugh Jackman en Nicole Kidman.

Ben je benieuwd hoe het Mumble zal vergaan? Kijk dan vanavond om 18.00 naar Happy Feet op NET5. Als je alvast een stukje van de film wilt zien, kun je de trailer hieronder bekijken.

Plaats een reactie

Welke animatiefilm kijk jij graag met je kinderen?

  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy zo 20 okt '13 17:58

  Reactie: De animatiefilm die ik graag kijk met mijn kinderen is....
  ....geen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  konijntje9@msn.com do 24 okt '13 08:04

  Reactie: De animatiefilm die ik graag kijk met mijn kinderen is....
  happy feet
  Reageer!