×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Filmtip: Happy Feet

Filmtip: Happy Feet
20.10.2013 -

Zin om vanavond een leuke animatiefilm te kijken met de kids? Zap om 18.00 uur dan naar NET5, want Happy Feet komt op tv!


Op Antarctica leven keizerpinguïns die een bijzonder paringsritueel hebben: ze zingen elk hun eigen liedje om een partner aan te trekken. Helaas kan Mumble, het zoontje van Memphis en Norma Jean, helemaal niet zingen. Dat probeert hij te compenseren met iets anders waar hij wél goed in is: tapdansen. Maar daarmee wordt hij uitgelachen door de andere pinguïns…

De stemmen worden ingesproken door onder andere Robin Williams, Elijah Wood, Brittany Murphy, Hugh Jackman en Nicole Kidman.

Ben je benieuwd hoe het Mumble zal vergaan? Kijk dan vanavond om 18.00 naar Happy Feet op NET5. Als je alvast een stukje van de film wilt zien, kun je de trailer hieronder bekijken.

Plaats een reactie

Welke animatiefilm kijk jij graag met je kinderen?

  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy zo 20 okt '13 17:58

  Reactie: De animatiefilm die ik graag kijk met mijn kinderen is....
  ....geen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  konijntje9@msn.com do 24 okt '13 08:04

  Reactie: De animatiefilm die ik graag kijk met mijn kinderen is....
  happy feet
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |