×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De Vriendin Herfstspecial ligt in de winkel!

De Vriendin Herfstspecial ligt in de winkel!
09.10.2013 -

Nu het buiten steeds grauwer en natter wordt, blijf je vast meer binnen. Gelukkig hoef je je niet te vervelen, want er is nu een Vriendin Herfstspecial!


De Vriendin Herfstspecial staat vol leuke uitjes en heerlijke recepten. Trakteer je gasten op een lekkere herfstschotel en ga heel goedkoop dagjes weg. Bij Vriendin geven we wel bijna €100,- korting!

Uitdagende puzzels mogen in de Herfstspecial uiteraard ook niet ontbreken. Vanonder jouw dekentje op de bank puzzel je er op los en maak je kans op prijzen als een weekendje weg en een wellness-arrangement!

De 116 pagina’s  zijn verder gevuld met handige beautytips, leuke herfstmode, nuttige woontips, een najaarshoroscoop en nog veel meer.... Jij komt dit seizoen dus wel door!

De Vriendin Herfstspecial ligt vanaf vandaag in de winkel en kost € 3,50.

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    hanny.richtervanbuiten.7 za 12 okt '13 18:51

    Die ga ik natuurlijk halen bij de winkel, lekker gezellig voor bij het herfst-weer. Ik verheug me er al op om dit weer te lezen.
    Reageer!