×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Breiende oma's op bezoek

Breiende oma's op bezoek
10.09.2013 -

Op deze regenachtige dinsdag brachten 3 gezellige oma's een bezoek aan Audax. Vriendin was daar uiteraard bij!


Tafels vol met kleine gebreide mutsjes in verschillende kleuren en printen. Een half uurtje breien en klaar is het mutsje. Zo ook het mutsje speciaal voor Vriendin. Een prachtig resultaat!

Dit allemaal staat geheel in het teken van de goedgemutste breicampagne innocent: samen breien voor eenzame ouderen. Iedereen uit Nederland wordt opgeroepen om één of meerdere kleine wollen mutsjes te breien en op te sturen naar innocent.

Vanaf januari 2014 liggen de smoothie-flesjes inclusief mutsjes in de schappen. Van elk van deze goedgemutste smoothies gaat 20 eurocent naar het Nationaal Ouderenfonds. Zij brengen via leuke activiteiten eenzame ouderen met elkaar in contact.

Tip: het mutsje is niet alleen te gebruiken voor op de smoothie, maar na afloop bijvoorbeeld ook op de pook van je auto of als eiwarmer.

Voor meer informatie: www.innocentdrinks.nl/DeGoedgemutsteBreicampagne

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie