×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Spinnenvanger

Spinnenvanger
16.08.2013 -

Breekt bij jou het zweet uit zodra je een spin ziet? En is je man altijd degene die deze achtpotige insecten moet verwijderen? Vanaf nu kun je het ook zelf, met een spinnenvanger!


Je leest het goed; een spinnenvanger. Geen gestuntel meer met vliegenmeppers of kranten waarmee je een spin dooddrukt tegen je witte muur. Met een spinnenvanger heb je dus geen last meer van smerige, zwarte vlekken op de muur of levende spinnen die nog ergens in huis rondzwerven als je mist.

 

Met de spinnenvanger kun je op armlengte afstand spinnen verwijderen. De handgreep bevat een soort knijper waarmee je het uiteinde, het vang-gedeelte, aanstuurt. Dat uiteinde bestaat uit een plastic borstel waarvan de haren in- en uit elkaar ‘gevouwen’ worden. Klap de borstel open om de spin te vangen en laat de knijper los om de haren weer samen te vouwen. Dit maakt de spin niet dood, het vangt de spin alleen. Loop er een eindje mee naar buiten en laat het beest vrij in de natuur. Wandel wel een stukje weg van huis, anders kun je weer van voor af aan beginnen.

Plaats een reactie

Ben jij bang voor spinnen?

  •  
  •  
  •  

10Reacties

 • Dit is niet ok!

  Anike vr 16 aug '13 17:55

  Reactie: Alleen als ze heel groot zijn
  Meestal verwijder ik ze gewoon met een glazen pot met deksel. Die gooi ik dan buiten weer leeg en de pot gaat wel gelijk de vaatwasser in. Ja ook voor 1 spin. Hele grote zie ik gelukkig zelden binnen. Wel eens buiten in de tuin maar dan pak ik de bezem en veeg de spinnenrag weg.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  grummel vr 16 aug '13 18:53

  Reactie: Alleen als ze heel groot zijn
  die zijn erg eng
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jacqueline.dewaal za 17 aug '13 08:28

  Reactie: Nee
  Super leuk hoor!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 17 aug '13 18:25

  Reactie: Alleen als ze heel groot zijn
  Als ze zo groot zijn als een koe dan begin ik toch wel een potje te gillen maar anders..ach stofzuiger erop of even een tikje met een schoen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  johanna.muskee za 17 aug '13 18:46

  Reactie: Ja
  Ik vind het verschrikkelijke beesten vooral van die grote zwarte
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma za 17 aug '13 21:25

  Reactie: Nee
  hoe groter hoe liever
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 ma 19 aug '13 14:23

  Reactie: Alleen als ze heel groot zijn
  Ik vind ze dood eng en ze lopen zo stiekem door de kamer.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Demmie wo 28 aug '13 20:30

  Reactie: Ja
  Ze moeten niet te groot en te snel zijn. Van die beesten die je op een houten vloer kunt horen lopen, daar word ik niet blij van!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 30 aug '13 19:05

  Reactie: Nee
  Nee ik ben niet bang van spinnen ik vang ze zelf .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  vriendinvos zo 15 sep '13 19:51

  Reactie: Alleen als ze heel groot zijn
  Laatst was er nog een grote in huis, doordat ik hem met een schoen mistte had hij de kans om te vluchten. mijn man en kids geloofde mij eerst niet, totdat de kids onder de douche moesten. Hij zat in de douchecabine en stond boven het afvoerputje, waar hij helemaal overheen stond. Uiteindelijk heeft mijn man hem gevangen, maar waar hij hem heeft gelaten weet ik niet. En dat wil ik ook niet weten.
  Reageer!
Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |