×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Koninginnedag 2013

Koninginnedag 2013
14.04.2013 -

Weet jij al wat je gaat doen op de allerlaatste Koninginnedag? In deze steden wordt het in ieder geval feest!


Amsterdam
Dit jaar is Amsterdam toch echt de stad waar het allemaal om draait met Koninginnedag. Hier wordt namelijk om 10.00 uur Prins Willem-Alexander ingehuldigd. Dit duurt tot ongeveer 15.30 uur. Om 19.00 uur maken hij en Máxima de Koningsvaart op het IJ.

Verder zijn er veel feesten te bezoeken in Amsterdam. Zo heb je verschillende cafés die een feestje bouwen, maar er zijn ook hele festivals georganiseerd, zoals Kingsday bij het Olympisch gebied.

De Vrijmarkt in het Vondelpark is leuk voor het hele gezin. Hier staat het vol met kraampjes van kinderen die een extra zakcentje proberen te verdienen. Wie weet koop je wel iets wat meer waard is dan je denkt.

Kijk voor alle activiteiten in Amsterdam op www.koninginnedagamsterdam.nl

 

Rotterdam
Voor een heerlijk dagje vermaak ben je in Rotterdam aan het juiste adres. Je hebt hier niet alleen veel muziek, maar ook een kermis, circus en uiteraard de vrijmarkt in het centrum. Voor de feestgangers is Plein 1940 aan de Blaak de perfecte locatie om lekker te swingen. En als klap op de vuurpijl wordt in Ahoy Rotterdam een groot muziekfeest georganiseerd. Om 19.30 uur zal hier het nieuwe koningspaar live worden toegezongen met het Koningslied.

Kijk voor alle activiteiten in Rotterdam op www.rotterdam.nl/programmakoninginnedag

 

Eindhoven
Eindhoven is niet voor niets de gekste. Op de jaarlijkse Oranjemarkt staat dit jaar namelijk een open podium. Iedereen die een Oranjeboodschap heeft kan hem hier kwijt. Verder wordt hier de hele dag muziek gedraaid en kun je op de markt kopen en verkopen wat je wilt. Ook erg gezellig zijn de 40 kroegen op Stratumseind. Met een drankje in je hand en de verschillende soorten muziek vermaak je je prima in de mensenmassa.

Kijk voor alle activiteiten in Eindhoven op www.eindhovenisking.nl/nl/koninginnedag

 

Groningen
Op Koninginnedag zelf zijn er verschillende activiteiten te doen voor jong en oud in Groningen. Een heerlijke stad om Koninginnedag met het gezin door te brengen. Er wordt de hele dag muziek gedraaid en op de vrijmarkt kun je lekker tussen de oude spulletjes snuffelen. Ieder jaar wordt er op de Grote Markt een feestelijke entertainmentshow gehouden, met onder andere een kinderdisco en optredens van popartiesten.

Kijk voor alle activiteiten in Groningen op www.oranjegroningen.nl

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |