×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nationale Pannenkoekdag

Nationale Pannenkoekdag
15.03.2013 -

Het is Nationale Pannenkoekdag! Dé dag om lang in de keuken te gaan staan om ouderen te verwennen met heerlijke pannenkoeken.


Door de drukte van alledag krijgen onze opa’s en oma’s soms niet alle aandacht die ze verdienen. Maak dit op Nationale Pannenkoekdag goed met wat heerlijke zelfgebakken pannenkoeken! Onder het motto ‘Bak mee voor ouderen’ gaan mensen in heel Nederland aan de slag om de ouderen onder ons eens flink in het zonnetje te zetten.

We vieren nu al vanaf 2007 Nationale Pannenkoekdag. Elk jaar organiseren Tefal en Koopmans deze dag om extra aandacht te besteden aan de oudere medemens. Honderden scholen bakken vandaag wat af voor alle opa’s en oma’s. Draag jij ook je steentje bij?

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Sla jij aan het bakken op deze Nationale Pannenkoekdag?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 16 mrt '13 15:52

  Reactie: Ja, ik vind het een heel goed initiaitef!
  Eigenlijk bak ik vaak zomaar pannenkoeken die ik naar een oudere mevrouw breng die in een servise flat voor ouderen woont . Je ziet haar glunderen als ik bij haar op visite kom met die lekkere pannenkoeken . Dud niet persé op een dag die iemand heeft bedacht ,maar zomaar als je aan die iemand denkt of er wat over hebt als je ze gebakkken hebt ,
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 za 16 mrt '13 17:38

  Reactie: Ja, ik vind het een heel goed initiaitef!
  Wat leuk zeg ,ik vind pannekoeken heerlijk en mijn man kan ze harstikke goed bakken .Hij verwent mij altijd met een pannekoek met veel rozijnen mmmmmmm heerlijk.
  Reageer!