×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Kroonappels gezocht!

Kroonappels gezocht!
06.03.2013 -

Ken jij een mooi sociaal initiatief in Nederland dat volgens jou zou moeten worden beloond? Meld de organisatie of activiteit dan vóór 8 maart 2013 aan als Kroonappel!


Het Oranje Fonds organiseert ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging een bijzondere zoektocht. De jacht op Kroonappels, oftewel bijzondere sociale initiatieven, is geopend! Het is voor het eerst dat het publiek mee kan stemmen over de winnaar.

Initiatieven kunnen worden aangemeld in de volgende categorieën: Jeugd, Buurt en Helpende Hand. De 3 uiteindelijke winnaars krijgen niet alleen de titel Oranje Fonds Kroonappel, maar ook een bedrag van maar liefst € 50.000,-! Bovendien krijgen zij een bronzen beeldje dat ze op 18 april zullen ontvangen van onze nieuwe Koning en Koningin.

Ken jij een Kroonappel? Geef deze dan vóór 8 maart op via www.kroonappels.nl Op deze site kun je ook meer info vinden over de Kroonappels en het Oranje Fonds.

Plaats een reactie

Ken jij een goed sociaal initiatief?

    •  
    •  

1Reacties