×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Kroonappels gezocht!

Kroonappels gezocht!
06.03.2013 -

Ken jij een mooi sociaal initiatief in Nederland dat volgens jou zou moeten worden beloond? Meld de organisatie of activiteit dan vóór 8 maart 2013 aan als Kroonappel!


Het Oranje Fonds organiseert ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging een bijzondere zoektocht. De jacht op Kroonappels, oftewel bijzondere sociale initiatieven, is geopend! Het is voor het eerst dat het publiek mee kan stemmen over de winnaar.

Initiatieven kunnen worden aangemeld in de volgende categorieën: Jeugd, Buurt en Helpende Hand. De 3 uiteindelijke winnaars krijgen niet alleen de titel Oranje Fonds Kroonappel, maar ook een bedrag van maar liefst € 50.000,-! Bovendien krijgen zij een bronzen beeldje dat ze op 18 april zullen ontvangen van onze nieuwe Koning en Koningin.

Ken jij een Kroonappel? Geef deze dan vóór 8 maart op via www.kroonappels.nl Op deze site kun je ook meer info vinden over de Kroonappels en het Oranje Fonds.

Plaats een reactie

Ken jij een goed sociaal initiatief?

    •  
    •  

1Reacties

1

Nieuwe reep Tony Chocolonely: melk pompoenpit cranberry

13.11.2017 - Dol op de chocolade van Tony Chocolonely? Vanaf vandaag vind je in de schappen van de Albert Heijn weer een nieuwe smaak.

Lees meer
Wat je moet weten van de 'elfde van de elfde'

11.11.2017 - Het carnavalsseizoen is vandaag officieel gestart. Op 11 november om elf over elf 's avonds komt de Raad van Elf voor het eerst weer bij elkaar. Ook wordt vandaag de nieuwe Prins Carnaval bekend gemaakt.

Lees meer!
Kookboekengeschenk: 'Smaakmakers'

10.11.2017 - Voor de eerste keer is er nu een Kookboekengeschenk. Bij aankoop van € 19,50 aan kookboeken krijg je het boek 'Smaakmakers' cadeau.

Lees meer!

1

Decoreer je huis met deze mandala-stencils

08.11.2017 - Hoe leuk zijn deze mandala-stencils! Volg de tips en versier je huiskamer, slaapkamer of keuken met een van deze mooie mandala's.

Lees meer!
Mega grote kerstmarkt in Amsterdam

08.11.2017 - Nog geen plannen voor Kerst? Van 22 december tot en met 1 januari komt er in Amsterdam een kerstmarkt. Laat je onderdompelen in winterse sferen in de RAI op de Winterparade.

Lees meer!
Maak je tuin klaar voor Sint-Maarten

06.11.2017 - Heb je flink ingeslagen en wil je zaterdag met Sint-Maarten zo veel mogelijk zingende kinderen met vrolijke lampionnen aan de deur? Zorg dan dat je tuin en je voordeur er gezellig uitzien met deze tips.

Lees meer!
Maak je eigen lego snoep

06.11.2017 - Niet met je eten spelen? Sommige snoepjes vragen er gewoon om zoals deze lego winegums. Leuk voor je kinderen of om neer te zetten op een feestje.

Maak je eigen lego snoep
Maken: hotel voor je kat

04.11.2017 - Webredacteur Melissa kwam tijdens haar vakantie dit schattige huisje tegen in een hotel. Je maakt hem zelf heel simpel voor je eigen kat.

Maken
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 109 |