×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Virtueel shoppen

Virtueel shoppen
07.03.2013 -

Bij online shoppen denk je waarschijnlijk aan het doorspitten van websites op zoek naar iets leuks. Maar bij Stad.nl is dat anders. Je wandelt namelijk virtueel door deze Nederlandse internetstad.


Online shoppen is makkelijk: je bestelt vanuit je stoel en het wordt nog thuisbezorgd ook. Maar toch kun je het slenteren door de winkelstraat missen. Gelukkig heeft Stad.nl daar de oplossing voor.
Stad.nl is een virtuele stad waar je lekker kunt winkelen. Er zijn verschillende straten, zoals de Modestraat, het Kinderlaantje en de Sieradensteeg waar je bijbehorende winkels vindt.

Bij binnenkomst ga je eerst langs het stadhuis om een Stadspas aan te vragen. Deze pas is een soort account waarmee je bestellingen kunt plaatsen, berichten kunt schrijven en je eigen straat mee kunt bouwen met je favoriete winkels.

En niet alleen klanten kunnen hier terecht. Wanneer je een eigen webwinkel hebt en hem in deze virtuele stad wilt plaatsen is dat ook mogelijk. Je gaat dan langs bij de makelaar op het Stadsplein. Een hele leuke en nuttige manier om jouw shop onder de aandacht te brengen!

Bezoek Stad.nl

Plaats een reactie

Waar shop jij vaker: in de stad of op het internet?

  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 7 mrt '13 17:15

  Reactie: In de stad
  Ik wil alles kunnen voelen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Troapel do 7 mrt '13 22:21

  Reactie: In de stad
  moet de dingen zien,ruiken en voelen voor ik het koop !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sunshine91 vr 8 mrt '13 09:08

  Reactie: In de stad
  Dan kan ik meteen zien of ik het leuk vind.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Loesje89 ma 11 mrt '13 21:11

  Reactie: In de stad
  is veel leuker
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Linda81s di 12 mrt '13 18:22

  Reactie: In de stad
  omdat het gezelliger is en je kunt het gelijk passen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bianca g vr 5 apr '13 15:22

  Reactie: In de stad
  het is lastig als je dingen via internet besteld en het dan weer niet past of leuk staat, dan moet het weer terug gestuurd worden en moet je weer op je geld wachten ........
  Reageer!