×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uitgerekend Jij

Uitgerekend Jij
22.02.2013 -

Hoe blijf je positief als het krijgen van een kindje niet lukt? En welke invloed hebben vruchtbaarheidsproblemen op een relatie? Je leest dit en meer binnenkort in Uitgerekend Jij – Magazine over vruchtbaarheidsproblemen.


Uitgerekend Jij wordt gratis verspreid via ruim 90 fertiliteitsklinieken- en afdelingen. Wil je zeker zijn van een exemplaar? Of kom je niet in de kliniek? Dan kun je in februari via www.uitgerekendjij.nl alvast een exemplaar op internet bestellen. Dat mag natuurlijk ook als je zelf geen vruchtbaarheidsproblemen hebt, maar wel meer wilt weten over het onderwerp.
 
In het magazine staan persoonlijke verhalen, reportages en interviews met BN'ers. De angst voor ivf, vruchtbaarheidsbehandelingen, omgaan met je omgeving; vruchtbaarheidsproblemen en hun invloed worden van verschillende kanten belicht. Ook de omgeving komt aan het woord. Met het magazine hopen de uitgevers – Denise Hilhorst en Linda Versteege – het onderwerp een gezicht te geven en een opening te bieden om het gesprek over dit emotionele thema aan te gaan.

Plaats een reactie

Heb jij vruchtbaarheidsproblemen van dichtbij meegemaakt?

  •  
  •  

10Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 22 feb '13 17:17

  Reactie: Ja, helaas wel
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 23 feb '13 22:43

  Reactie: Ja, helaas wel
 • Dit is niet ok!

  saskia75 ma 25 feb '13 13:22

  Reactie: Ja, helaas wel
  Wij hebben er 6 jaar overgedaan en allerlei onderzoeken en behandelingen gehad.Na 6 jaar toch spontaan zwanger een lot uit de loterij want de kans op een spontane zwangerschap was net zo groot als winnen van een loterij en die is dus maar mooi bij ons gevallen.Inmiddels is onze zoon alweer 5,5 jaar oud,maar nog dagelijks voelt hij als een cadeautje!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 ma 25 feb '13 14:31

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Gelukkig overal alles okee
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Ingy di 26 feb '13 20:08

  Reactie: Ja, helaas wel
  Na geruime tijd 'niets' vertelde de gynacoloog dat de kans op spontane zwangerschap minimaal was. Ik heb nu 3 geweldige dochters. Voor iedereen waarbij het niet lukt: blijf hopen! Het kan maar zo.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Marinb za 2 mrt '13 15:28

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Ik heb het geluk gehad dat ik binnen 3 maanden zwanger was, nu een mooie dochter van 8 maanden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  amberrolein ma 4 mrt '13 16:56

  Reactie: Ja, helaas wel
  Wij hebben er 2.5jaar overgedaan.Na een kleine ingreep toch zwanger en een mooie dochter van inmiddels 8jaar.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 mrt '13 06:43

  Reactie: Ja, helaas wel
  lang leve de endometriose
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 zo 10 mrt '13 16:26

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Nee ik heb ze niet van heel dichtbij meegemaakt maar ik kan me er wel iets van het verdriet voorstellen voor degenen die er mee te maken hebben
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  patty1966 di 19 mrt '13 16:03

  Reactie: Ja, helaas wel
  Na de eerste volgde er alleen nog maar miskramen. Mijn redenatie was: als ze in het ziekenhuis een handje helpen komt het vast goed want ze plaatsen alleen de beste embryo's terug. Resultaat: een prachtige zoon!
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |