×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uitgerekend Jij

Uitgerekend Jij
22.02.2013 -

Hoe blijf je positief als het krijgen van een kindje niet lukt? En welke invloed hebben vruchtbaarheidsproblemen op een relatie? Je leest dit en meer binnenkort in Uitgerekend Jij – Magazine over vruchtbaarheidsproblemen.


Uitgerekend Jij wordt gratis verspreid via ruim 90 fertiliteitsklinieken- en afdelingen. Wil je zeker zijn van een exemplaar? Of kom je niet in de kliniek? Dan kun je in februari via www.uitgerekendjij.nl alvast een exemplaar op internet bestellen. Dat mag natuurlijk ook als je zelf geen vruchtbaarheidsproblemen hebt, maar wel meer wilt weten over het onderwerp.
 
In het magazine staan persoonlijke verhalen, reportages en interviews met BN'ers. De angst voor ivf, vruchtbaarheidsbehandelingen, omgaan met je omgeving; vruchtbaarheidsproblemen en hun invloed worden van verschillende kanten belicht. Ook de omgeving komt aan het woord. Met het magazine hopen de uitgevers – Denise Hilhorst en Linda Versteege – het onderwerp een gezicht te geven en een opening te bieden om het gesprek over dit emotionele thema aan te gaan.

Plaats een reactie

Heb jij vruchtbaarheidsproblemen van dichtbij meegemaakt?

  •  
  •  

10Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 22 feb '13 17:17

  Reactie: Ja, helaas wel
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 23 feb '13 22:43

  Reactie: Ja, helaas wel
 • Dit is niet ok!

  saskia75 ma 25 feb '13 13:22

  Reactie: Ja, helaas wel
  Wij hebben er 6 jaar overgedaan en allerlei onderzoeken en behandelingen gehad.Na 6 jaar toch spontaan zwanger een lot uit de loterij want de kans op een spontane zwangerschap was net zo groot als winnen van een loterij en die is dus maar mooi bij ons gevallen.Inmiddels is onze zoon alweer 5,5 jaar oud,maar nog dagelijks voelt hij als een cadeautje!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 ma 25 feb '13 14:31

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Gelukkig overal alles okee
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Ingy di 26 feb '13 20:08

  Reactie: Ja, helaas wel
  Na geruime tijd 'niets' vertelde de gynacoloog dat de kans op spontane zwangerschap minimaal was. Ik heb nu 3 geweldige dochters. Voor iedereen waarbij het niet lukt: blijf hopen! Het kan maar zo.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Marinb za 2 mrt '13 15:28

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Ik heb het geluk gehad dat ik binnen 3 maanden zwanger was, nu een mooie dochter van 8 maanden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  amberrolein ma 4 mrt '13 16:56

  Reactie: Ja, helaas wel
  Wij hebben er 2.5jaar overgedaan.Na een kleine ingreep toch zwanger en een mooie dochter van inmiddels 8jaar.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 mrt '13 06:43

  Reactie: Ja, helaas wel
  lang leve de endometriose
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 zo 10 mrt '13 16:26

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Nee ik heb ze niet van heel dichtbij meegemaakt maar ik kan me er wel iets van het verdriet voorstellen voor degenen die er mee te maken hebben
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  patty1966 di 19 mrt '13 16:03

  Reactie: Ja, helaas wel
  Na de eerste volgde er alleen nog maar miskramen. Mijn redenatie was: als ze in het ziekenhuis een handje helpen komt het vast goed want ze plaatsen alleen de beste embryo's terug. Resultaat: een prachtige zoon!
  Reageer!
Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |