×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Met korting naar Yab Yum - Het Circus van de Nacht!

Met korting naar Yab Yum - Het Circus van de Nacht!
21.02.2013 -

Na een groot aantal reacties op de winactie van Yab Yum- Het Circus van de Nacht, mag Vriendin alle bezoekers van haar website nu een uniek aanbod doen!


Ga met Vriendin nu heel voordelig naar Yab Yum – Het Circus van de Nacht. Jij betaalt nu maar voor 1 kaartje en krijgt het tweede kaartje GRATIS! Deze aanbieding is geldig op de 1e en 2de rang op de volgende dagen:

Donderdag 21 februari 20.00 uur
Vrijdag 22 februari 20.00 uur
Zaterdag 23 februari 20.00 uur
Zondag 24 februari 14.00 uur

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met ander acties/ aanbiedingen.

Normaal kost een 1e rangskaart € 59,- nu ontvang je twee 1e rangskaarten voor € 59,-
Normaal kost een 2e rangskaart € 49,- nu ontvang je twee 2de rangskaarten  voor € 49,-

Je kan per mail laten weten of je deze prijs wil verzilveren, op welke naam, voor welke dag en hoeveel kaarten je wil reserveren. Doe dit uiterlijk om 13.00 uur op de dag van de voorstelling. Voor de voorstellingen van zaterdag en zondag graag vrijdag 22 februari uiterlijk om 15.00 uur.

Je kunt je mail rechtstreeks sturen naar  vanessa@stardustbv.nl

Je ontvangt een bevestiging per mail, de kaarten worden op naam gereserveerd en liggen dan vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling klaar bij de kassa van het theater op naam. Hier kan je de kaarten ophalen. Je betaalt 1 kaart en ontvangt 1 kaart gratis. Je kunt meer dan 2 kaarten bestellen, voor elke kaart geldt hetzelfde aanbod: 2 kaarten voor de prijs van 1 kaart.

Wil je een voorproefje? Bekijk dit filmpje:

Plaats een reactie

Ga jij graag naar het theater?

    •  
    •  

3Reacties

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |