Placeholder

Met korting naar Yab Yum – Het Circus van de Nacht!

Na een groot aantal reacties op de winactie van Yab Yum- Het Circus van de Nacht, mag Vriendin alle bezoekers van haar website nu een uniek aanbod doen!

Na een groot aantal reacties op de winactie van Yab Yum- Het Circus van de Nacht, mag Vriendin alle bezoekers van haar website nu een uniek aanbod doen!

Ga met Vriendin nu heel voordelig naar Yab Yum – Het Circus van de Nacht. Jij betaalt nu maar voor 1 kaartje en krijgt het tweede kaartje GRATIS! Deze aanbieding is geldig op de 1e en 2de rang op de volgende dagen:

Donderdag 21 februari 20.00 uur
Vrijdag 22 februari 20.00 uur
Zaterdag 23 februari 20.00 uur
Zondag 24 februari 14.00 uur

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met ander acties/ aanbiedingen.

Normaal kost een 1e rangskaart € 59,- nu ontvang je twee 1e rangskaarten voor € 59,-
Normaal kost een 2e rangskaart € 49,- nu ontvang je twee 2de rangskaarten  voor € 49,-

Je kan per mail laten weten of je deze prijs wil verzilveren, op welke naam, voor welke dag en hoeveel kaarten je wil reserveren. Doe dit uiterlijk om 13.00 uur op de dag van de voorstelling. Voor de voorstellingen van zaterdag en zondag graag vrijdag 22 februari uiterlijk om 15.00 uur.

Je kunt je mail rechtstreeks sturen naar  vanessa@stardustbv.nl

Je ontvangt een bevestiging per mail, de kaarten worden op naam gereserveerd en liggen dan vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling klaar bij de kassa van het theater op naam. Hier kan je de kaarten ophalen. Je betaalt 1 kaart en ontvangt 1 kaart gratis. Je kunt meer dan 2 kaarten bestellen, voor elke kaart geldt hetzelfde aanbod: 2 kaarten voor de prijs van 1 kaart.

Wil je een voorproefje? Bekijk dit filmpje: