×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Met korting naar Yab Yum - Het Circus van de Nacht!

Met korting naar Yab Yum - Het Circus van de Nacht!
21.02.2013 -

Na een groot aantal reacties op de winactie van Yab Yum- Het Circus van de Nacht, mag Vriendin alle bezoekers van haar website nu een uniek aanbod doen!


Ga met Vriendin nu heel voordelig naar Yab Yum – Het Circus van de Nacht. Jij betaalt nu maar voor 1 kaartje en krijgt het tweede kaartje GRATIS! Deze aanbieding is geldig op de 1e en 2de rang op de volgende dagen:

Donderdag 21 februari 20.00 uur
Vrijdag 22 februari 20.00 uur
Zaterdag 23 februari 20.00 uur
Zondag 24 februari 14.00 uur

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met ander acties/ aanbiedingen.

Normaal kost een 1e rangskaart € 59,- nu ontvang je twee 1e rangskaarten voor € 59,-
Normaal kost een 2e rangskaart € 49,- nu ontvang je twee 2de rangskaarten  voor € 49,-

Je kan per mail laten weten of je deze prijs wil verzilveren, op welke naam, voor welke dag en hoeveel kaarten je wil reserveren. Doe dit uiterlijk om 13.00 uur op de dag van de voorstelling. Voor de voorstellingen van zaterdag en zondag graag vrijdag 22 februari uiterlijk om 15.00 uur.

Je kunt je mail rechtstreeks sturen naar  vanessa@stardustbv.nl

Je ontvangt een bevestiging per mail, de kaarten worden op naam gereserveerd en liggen dan vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling klaar bij de kassa van het theater op naam. Hier kan je de kaarten ophalen. Je betaalt 1 kaart en ontvangt 1 kaart gratis. Je kunt meer dan 2 kaarten bestellen, voor elke kaart geldt hetzelfde aanbod: 2 kaarten voor de prijs van 1 kaart.

Wil je een voorproefje? Bekijk dit filmpje:

Plaats een reactie

Ga jij graag naar het theater?

    •  
    •  

3Reacties

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |