×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Holland Food & Flowers

Holland Food & Flowers
12.02.2013 -

Van zondag 24 februari t/m zondag 3 maart kun jij je laten omringen door de mooiste bloemen en het lekkerste eten tijdens het event Holland Food & Flowers.


Wil je weten hoe spruitjes, tomaten, bloemkolen of ander groenten groeien? En zou je graag eens bloemen plukken in een pluktuin? Of proeven van al die smaken die Noord Holland Noord rijk is? Tijdens het event Holland Food & Flowers kan het allemaal!

Holland Food & Flowers is een event waar, eten, bloemen en lifestyle samenkomen. Volg smaakvolle workshops en proeverijen, doe inspiratie op tijdens kookdemonstraties of in de bloementuin en shop erop los op de lifestylebeurs.

Kaarten kosten € 15,-, maar jij kan nu met speciale Vriendin-korting naar dit event! Gebruik bij het kopen van een Eticket de code VRIENDIN en jij betaalt slechts € 8,50 voor jouw ticket. Bestel hier meteen jouw ticket.

Plaats een reactie

Wat lijkt jou het leukst om te doen op dit event?

    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie