×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: De Nationale IQ Test 2013

Tv-tip: De Nationale IQ Test 2013
23.01.2013 -

Ben jij altijd al benieuwd hoe hoog jouw IQ eigenlijk is? Je kunt het uitzoeken door een IQ test te doen. Helaas moet je voor een goede test meestal betalen, tenzij je vanavond meedoet aan de Nationale IQ Test 2013 van BNN!
De Nationale IQ Test van BNN draait dit jaar om leeftijd. Zijn ouderen wijzer door hun levenservaring of zijn jongeren tegenwoordig slimmer? In de studio strijden twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en zestigplussers tegen elkaar. Het programma wordt gepresenteerd door Patrick Lodiers en Valerio Zeno.

Als deze test jou ook heel erg leuk lijkt om te maken, kun je gewoon vanuit huis meedoen. Via je smartphone, tablet, laptop of met pen en papier kun je jouw antwoorden bijhouden en dan invullen op live.bnn.nl. Lukt het je niet om vanavond voor de tv te zitten? Na de uitzending kun je de test ook online doen.

De Nationale IQ Test 2013 is om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Plaats een reactie

3Reacties