×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bellen met Sinterklaas

Bellen met Sinterklaas
25.11.2012 -

Waar jij vroeger een briefje in je schoen deed als je wat aan de Sint wilde vragen, hoeven jouw kids tegenwoordig slechts een telefoontje te plegen. Ze krijgen dan niet alleen de Goedheiligman of een Piet aan de lijn, maar steunen samen met jou ook gelijk het goede doel.


 

Nu de Sint in het land is heeft hij ook zijn eigen telefoonnummer. Kinderen met een prangende vraag of met een grote behoefte de Goedheiligman te spreken, kunnen het telefoonnummer van de Sint vinden op Sinterklaas-bellen.nl Sinterklaas en zijn pieten zitten de hele dag klaar om jou en je kindjes te woord te staan.

Mochten je kinderen van plan zijn de Sint te bellen, dan is het wel zo verstandig om dat samen met hen te doen. Het 0900-nummer kost namelijk € 0,80 per minuut. Een goedkoop telefoontje zal het dus niet worden, maar de Goedheiligman zorgt er wel voor dat het geld goed terechtkomt. Een deel van de opbrengst van de belletjes gaat namelijk naar het goede doel Serious Request, dat dit jaar in het teken staat van het terugdringen van babysterfte. Van 18 december t/m 24 december sluiten drie dj’s zich op in het Glazen Huis in Enschede om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stille ramp.

Willen jouw kids Sinterklaas graag spreken en wil jij helpen om de babysterfte terug te dringen? Kijk dan voor het telefoonnummer en meer info op Sinterklaas-bellen.nl En mocht je niet willen bellen, maar wel geld willen doneren aan het goede doel, ga dan naar Seriousrequest.3fm.nl Hier vind je ook meer info over de actie.

Plaats een reactie

Hebben jouw kinderen vaak vragen voor de Sint?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |