×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bellen met Sinterklaas

Bellen met Sinterklaas
25.11.2012 -

Waar jij vroeger een briefje in je schoen deed als je wat aan de Sint wilde vragen, hoeven jouw kids tegenwoordig slechts een telefoontje te plegen. Ze krijgen dan niet alleen de Goedheiligman of een Piet aan de lijn, maar steunen samen met jou ook gelijk het goede doel.


 

Nu de Sint in het land is heeft hij ook zijn eigen telefoonnummer. Kinderen met een prangende vraag of met een grote behoefte de Goedheiligman te spreken, kunnen het telefoonnummer van de Sint vinden op Sinterklaas-bellen.nl Sinterklaas en zijn pieten zitten de hele dag klaar om jou en je kindjes te woord te staan.

Mochten je kinderen van plan zijn de Sint te bellen, dan is het wel zo verstandig om dat samen met hen te doen. Het 0900-nummer kost namelijk € 0,80 per minuut. Een goedkoop telefoontje zal het dus niet worden, maar de Goedheiligman zorgt er wel voor dat het geld goed terechtkomt. Een deel van de opbrengst van de belletjes gaat namelijk naar het goede doel Serious Request, dat dit jaar in het teken staat van het terugdringen van babysterfte. Van 18 december t/m 24 december sluiten drie dj’s zich op in het Glazen Huis in Enschede om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stille ramp.

Willen jouw kids Sinterklaas graag spreken en wil jij helpen om de babysterfte terug te dringen? Kijk dan voor het telefoonnummer en meer info op Sinterklaas-bellen.nl En mocht je niet willen bellen, maar wel geld willen doneren aan het goede doel, ga dan naar Seriousrequest.3fm.nl Hier vind je ook meer info over de actie.

Plaats een reactie

Hebben jouw kinderen vaak vragen voor de Sint?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |