×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bellen met Sinterklaas

Bellen met Sinterklaas
25.11.2012 -

Waar jij vroeger een briefje in je schoen deed als je wat aan de Sint wilde vragen, hoeven jouw kids tegenwoordig slechts een telefoontje te plegen. Ze krijgen dan niet alleen de Goedheiligman of een Piet aan de lijn, maar steunen samen met jou ook gelijk het goede doel.


 

Nu de Sint in het land is heeft hij ook zijn eigen telefoonnummer. Kinderen met een prangende vraag of met een grote behoefte de Goedheiligman te spreken, kunnen het telefoonnummer van de Sint vinden op Sinterklaas-bellen.nl Sinterklaas en zijn pieten zitten de hele dag klaar om jou en je kindjes te woord te staan.

Mochten je kinderen van plan zijn de Sint te bellen, dan is het wel zo verstandig om dat samen met hen te doen. Het 0900-nummer kost namelijk € 0,80 per minuut. Een goedkoop telefoontje zal het dus niet worden, maar de Goedheiligman zorgt er wel voor dat het geld goed terechtkomt. Een deel van de opbrengst van de belletjes gaat namelijk naar het goede doel Serious Request, dat dit jaar in het teken staat van het terugdringen van babysterfte. Van 18 december t/m 24 december sluiten drie dj’s zich op in het Glazen Huis in Enschede om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stille ramp.

Willen jouw kids Sinterklaas graag spreken en wil jij helpen om de babysterfte terug te dringen? Kijk dan voor het telefoonnummer en meer info op Sinterklaas-bellen.nl En mocht je niet willen bellen, maar wel geld willen doneren aan het goede doel, ga dan naar Seriousrequest.3fm.nl Hier vind je ook meer info over de actie.

Plaats een reactie

Hebben jouw kinderen vaak vragen voor de Sint?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Leer je kat trucjes met dit Instagram-account

22.08.2017 - Jaloers op hondeneigenaren die hun viervoeters allerlei trucjes leren? Niet nodig. Je kunt je kat ook van alles leren.

Lees meer
Deze moeder is héél blij dat de scholen weer beginnen en gaat viral

21.08.2017 - Ben jij blij als de kinderen weer naar school gaan? Deze moeder heel erg.

Zien
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
Gratis Vriendin-posters: leuk om in te lijsten

14.08.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Zien!
Linkshandigendag: trucjes voor linkshandigen op een rij

13.08.2017 - Het kan weleens onhandig zijn om als linkshandige door het leven te gaan. Slechts 10 procent van de wereldbevolking is linkshandig, dus dagelijkse producten worden ontworpen voor rechtshandigen mensen. Echt een heel groot drama is het niet, maar vandaag op Linkshandigendag staan we even stil bij handige trucjes en leuke feitjes.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

07.08.2017 - Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….