×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat zou jij op Vriendin.nl willen lezen?

Wat zou jij op Vriendin.nl willen lezen?
25.10.2012 -

We zijn heel blij met jou als trouwe bezoeker van Vriendin.nl! Elke dag proberen wij de site weer op een leuke manier te vullen, maar dit doen we graag samen met jou. Dus heb jij leuke ideeën voor artikelen of andere tips voor onze website? Laat het ons weten!


Wil je bijvoorbeeld meer over een bepaald onderwerp lezen, vaker een inspiratieartikel zien over mode, creatieve items die je thuis zelf kunt maken of juist heel iets anders? Laat het ons weten! Ook andere tips zijn natuurlijk van harte welkom. Wie weet zie jij binnenkort jouw idee op Vriendin.nl terug.

Laat hieronder een reactie achter of stuur ons een berichtje via Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

Plaats een reactie

Heb jij leuke ideeën voor artikelen of andere tips voor onze website?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  ingrid.scheepers ma 5 nov '12 12:48

  Reactie: Ik heb een tip, namelijk...
  Ik heb zelf een lidmaatschap op Vriendin en ook de site vindt ik super super leuk Voor iedereen toegankelijk Maar het zou fijn zijn als je als lid bijv ook verhalen hier zou kunnen lezen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  shunshine vr 23 nov '12 12:26

  Reactie: Ik heb een tip, namelijk...
  ik heb een autische zoon,zou hem niet kwijt willen,maar zou meer mensen willen ontmoeten,en verhalen over willen lezen over hoe het in hun leven gaat en dat je daar op kan reageren .als ze ook een kind hebben die anders is ik vindt het lijkt wel taboe,kan ook nooit iets over lezen en zelf nog andere kinderen hebben die geen autisme hebben,
  Reageer!