×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat zou jij op Vriendin.nl willen lezen?

Wat zou jij op Vriendin.nl willen lezen?
25.10.2012 -

We zijn heel blij met jou als trouwe bezoeker van Vriendin.nl! Elke dag proberen wij de site weer op een leuke manier te vullen, maar dit doen we graag samen met jou. Dus heb jij leuke ideeën voor artikelen of andere tips voor onze website? Laat het ons weten!


Wil je bijvoorbeeld meer over een bepaald onderwerp lezen, vaker een inspiratieartikel zien over mode, creatieve items die je thuis zelf kunt maken of juist heel iets anders? Laat het ons weten! Ook andere tips zijn natuurlijk van harte welkom. Wie weet zie jij binnenkort jouw idee op Vriendin.nl terug.

Laat hieronder een reactie achter of stuur ons een berichtje via Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

Plaats een reactie

Heb jij leuke ideeën voor artikelen of andere tips voor onze website?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  ingrid.scheepers ma 5 nov '12 12:48

  Reactie: Ik heb een tip, namelijk...
  Ik heb zelf een lidmaatschap op Vriendin en ook de site vindt ik super super leuk Voor iedereen toegankelijk Maar het zou fijn zijn als je als lid bijv ook verhalen hier zou kunnen lezen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  shunshine vr 23 nov '12 12:26

  Reactie: Ik heb een tip, namelijk...
  ik heb een autische zoon,zou hem niet kwijt willen,maar zou meer mensen willen ontmoeten,en verhalen over willen lezen over hoe het in hun leven gaat en dat je daar op kan reageren .als ze ook een kind hebben die anders is ik vindt het lijkt wel taboe,kan ook nooit iets over lezen en zelf nog andere kinderen hebben die geen autisme hebben,
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |