×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jij en je buurvrouw

Burendag
20.09.2012 -

Weet je het nog? Op 22 september is het Burendag! Hét moment om iets leuks te doen met je buren en om eens stil te staan bij het contact met jouw buren.


In Vriendin 38 vertelt lezeres Carmen over haar bijzondere band met de overbuurvrouw. Heb jij ook heel goed contact met je buren? Of kan jij de buurvrouw misschien wel niet uitstaan? Wij zijn heel erg benieuwd!

Ook als je niet zo’n goede band hebt met de buren is het leuk om samen iets te organiseren. Burendag is er niet alleen om een goede band met je buren te behouden, maar ook om er één te creëren.  Organiseer bijvoorbeeld een buurtontbijt, een barbecue of een zeskamp. Geen inspiratie? Je kunt ook op Burendag.nl kijken wat er al bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Hier vind je ook meer info over deze speciale dag.

Plaats een reactie

Hoe is de band met jouw buurvrouw?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  MariisLoveszz do 20 sep '12 18:51

  Reactie: We zeggen elkaar gedag, maar dat is het ook wel
  Omdat ik hier nog niet zolang woon en mijn buurvrouw en ik totaal verschillend zijn. Leeftijd, burgelijke stand enzovoort.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 20 sep '12 19:52

  Reactie: Ontzettend goed!
  Met mijn naaste buurvrouw heb ik een goeie band want we zorgen voor elkaars huis als er iemand lang afwezig mocht zijn . Vanmorgen zelf op de borrel met gebak omdat de ons buurmeisje haar Master diploma had gehaald met een 9.5 eindcijfer . Mooie kaart met 'n precentje en een bloemetje kreeg zij van ons .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Elvisfan45 zo 23 sep '12 13:14

  Reactie: We zeggen elkaar gedag, maar dat is het ook wel
  we hebben een goede band, maar komen nooit bij elkaar over de vloer, zo hou je het ook gezellig. we zeggen mekaar gedag, maken een praatje op straat. passen om elkaars dieren als de een op vakantie is
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 23 okt '12 20:54

  Reactie: We zeggen elkaar gedag, maar dat is het ook wel
  loop de deur niet plat bij de buurvrouw,maar ze weet dat ze altijd bij me terecht kan als er iets is.
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |