×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jij en je buurvrouw

Burendag
20.09.2012 -

Weet je het nog? Op 22 september is het Burendag! Hét moment om iets leuks te doen met je buren en om eens stil te staan bij het contact met jouw buren.


In Vriendin 38 vertelt lezeres Carmen over haar bijzondere band met de overbuurvrouw. Heb jij ook heel goed contact met je buren? Of kan jij de buurvrouw misschien wel niet uitstaan? Wij zijn heel erg benieuwd!

Ook als je niet zo’n goede band hebt met de buren is het leuk om samen iets te organiseren. Burendag is er niet alleen om een goede band met je buren te behouden, maar ook om er één te creëren.  Organiseer bijvoorbeeld een buurtontbijt, een barbecue of een zeskamp. Geen inspiratie? Je kunt ook op Burendag.nl kijken wat er al bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Hier vind je ook meer info over deze speciale dag.

Plaats een reactie

Hoe is de band met jouw buurvrouw?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  MariisLoveszz do 20 sep '12 18:51

  Reactie: We zeggen elkaar gedag, maar dat is het ook wel
  Omdat ik hier nog niet zolang woon en mijn buurvrouw en ik totaal verschillend zijn. Leeftijd, burgelijke stand enzovoort.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 20 sep '12 19:52

  Reactie: Ontzettend goed!
  Met mijn naaste buurvrouw heb ik een goeie band want we zorgen voor elkaars huis als er iemand lang afwezig mocht zijn . Vanmorgen zelf op de borrel met gebak omdat de ons buurmeisje haar Master diploma had gehaald met een 9.5 eindcijfer . Mooie kaart met 'n precentje en een bloemetje kreeg zij van ons .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Elvisfan44 zo 23 sep '12 13:14

  Reactie: We zeggen elkaar gedag, maar dat is het ook wel
  we hebben een goede band, maar komen nooit bij elkaar over de vloer, zo hou je het ook gezellig. we zeggen mekaar gedag, maken een praatje op straat. passen om elkaars dieren als de een op vakantie is
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 23 okt '12 20:54

  Reactie: We zeggen elkaar gedag, maar dat is het ook wel
  loop de deur niet plat bij de buurvrouw,maar ze weet dat ze altijd bij me terecht kan als er iets is.
  Reageer!