×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jij als weervrouw

regen
23.08.2012 -

Als het slecht weer is, vinden we dat erg. Maar als de weervrouw ons mooi weer had beloofd, vinden we dat nóg erger! Denk jij op zulke momenten ook niet vaak dat je het zelf beter had gekund?


Alle weerwonders onder ons kunnen zich nu gaan bewijzen. Denk jij dat je over de capaciteiten beschikt die een weervrouw moet hebben? Ga dan nu op Facebook de strijd aan met weervrouw Helga van Leur in de Jij vs. Helga-battle.

De battle wordt georganiseerd door Buienradar. Meedoen? Ga naar de speciale pagina op Facebook en zorg voor zoveel mogelijk stemmen en kijkcijfers. Wie weet zien we jou dan binnenkort wel als winnaar met je eigen weerbericht in de studio van RTL Nieuws.
 

Plaats een reactie

Denk je dat jij een goede weervrouw zou zijn?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 23 aug '12 12:57

  Reactie: Nee, ik denk dat dat heel lastig is
  Niets is zo veranderlijk als het weer, dus begin ik daar niet aan.
  Reageer!