×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Papa, je bent een kei!

Heb jij Vaderdag gevierd?
18.06.2012 -

Sommige vaders zijn echt engeltjes. Ze doen álles voor je, staan altijd voor je klaar en niets lijkt teveel voor ze te zijn. Veel vaders verdienen het om even in het zonnetje gezet te worden.


Heb jij je eigen vader, partner of zoon-die-zelf-vader-is-geworden gisteren in het zonnetje gezet? Vertel het ons!

Plaats een reactie

Heb jij Vaderdag gevierd?

  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  essie-79 ma 18 jun '12 12:33

  Reactie: Nee...
  Wij hebben vader en moederdag jaren geleden afgeschaft, mijn ouders vonden het onzin. Nu ik zelf een kind heb en die gaat straks naar school, zullen we het vast en zeker weer invoeren.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Amanda82 ma 18 jun '12 16:08

  Reactie: Ja!
  We zijn bij onze vaders op bezoek geweest. Daarnaast was het voor mijn man zijn eerste vaderdag, hij is sinds januari een hele trotse papa van ons zoontje. Op het kinderdagverblijf hadden ze een foto van hem gemaakt en dit op een A4-tje geplakt met de woorden, Mijn papa is een toffe peer! Lief hè!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 18 jun '12 17:24

  Reactie: Nee...
 • Dit is niet ok!

  Eefje84 ma 18 jun '12 22:28

  Reactie: Ja!
  Altijd gezellig en belangrijk om je vader te bedanken voor al die tijd dat je thuis hebt gewoond en een leuk cadeau voor hem verzinnen blijft leuk!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Edithvandenberg di 19 jun '12 15:13

  Reactie: Ja!
  Deze dag zal ik altijd vieren omdat mijn ouders ontzettend belangrijk voor me zijn.. om ouders te zijn verdien je wel een dag naast hun verjaardag voor een dag met kado en verwennerij... gewoon omdat het kan...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  yohootje wo 20 jun '12 15:01

  Reactie: Nee...
  mijn vader is helaas op 48 jarige leeftijd overleden . dus er brand elke dag een kaarsje voor hem. ik mis hem ontzettend erg al is hij al 22 jaar dood. hij was mijn maatje voor het leven , dus nu is hij mijn beschermengeltje.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rita63 do 21 jun '12 13:14

  Reactie: Ja!
  Ik heb wel vaderdag gevierd,dat wil zeggen voor mijn man en zoon.Ik heb helaas geen vader en schoonvader meer.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rita63 do 21 jun '12 13:18

  Reactie: Ja!
  Wij hebben vaderdag gevierd omdat mijn man het verdient om extra verwend te worden door mij en onze zoon.Ik heb helaas geen vader en schoonvader meer,maar deze dag is voor mijn man.
  Reageer!