×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

BN-ers laten zich opsluiten voor het goede doel

Gedwongen kinderprostitutie is een groot en verschrikkelijk probleem, waar met deze actie aandacht voor wordt gevraagd
31.05.2012 -

Er gebeuren verschrikkelijke dingen op de wereld waar je liever niets van zou weten. Stop Kindermisbruik zorgt dat deze nare dingen juist wél aan het licht komen, zodat we er iets aan kunnen doen. Tot en met 3 juni vindt de actie ‘Lock me Up – Free a Girl’ plaats.


Met de actie Lock me Up – Free a Girl wordt aandacht gevraagd voor de duizenden meisjes die in India, China, Bangladesh, Thailand en Cambodja slachtoffer zijn van kinderprostitutie. Meisjes in deze landen leven onder verschrikkelijke omstandigheden en worden dagelijks vele malen misbruikt in superkleine hokjes. Ook in Nederland zitten minderjarige meisjes in de prostitutie. Stichting Stop Kindermisbruik zet zich in voor bevrijding van deze meisjes en wil hen een betere toekomst bieden.

Voor de actie laten bekende en onbekende Nederlanders zich – steeds twaalf uur lang – opsluiten in een vergelijkbaar hokje als waar de meisjes in zitten. Door Lock me Up – Free a Girl hopen BN-ers zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Stop Kindermisbruik. De actie vindt plaats in restaurant The Red Sun in Amsterdam, en het restaurant is tijdens de actie gewoon geopend.

Wil je graag meer weten over de actie? Kijk dan op www.lockmeup.nl.

Ook Glossy-hoofdredacteur Robert van der Sanden doet aan de actie mee, en laat zich op 31 mei twaalf uur lang opsluiten in het hokje van twee bij één meter. Je kunt hem volgen via zijn Twitter-account.

Vriendin wenst Robert veel succes!
 

Plaats een reactie

Zou jij iets willen doen voor deze meisjes?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  carla.janson.7 do 31 mei '12 17:56

  Reactie: Ja. Het liefst zou ik ze persoonlijk uit die kamers weghalen!
  het is toch verschrikkelijk dat het anno 2012 nog steeds gebeurd,als er een groep word samen gesteld om ze weg te halen wil ik er graag bij zijn .gr carla
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Wouters ma 4 jun '12 11:52

  Reactie: Ja. Het liefst zou ik ze persoonlijk uit die kamers weghalen!
  Dit is vreselijk wat bezielt die mensen, ik wil ze graag helpen om die arme meisje te bevrijden.
  Reageer!