×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Superleuke film: What to expect when you’re expecting!

Heerlijke romantische komedie over het wel en wee van het zwanger zijn.
24.05.2012 -

Vandaag, donderdag 24 mei, gaat de romantisch komedie What to expect when you’re expecting in première. Een heerlijke film over het wel en wee van vijf koppels die op het punt staan voor het eerst ouders te worden.


Hoe goed je je ook inleest, een kind op de wereld zetten gaat niet vanzelf. Iedereen ervaart het anders, en dat wordt duidelijk in de film What to expect when you’re expecting.

In deze heerlijke romantische komedie zie je hoe het leven van vijf koppels behoorlijk verandert zodra ze erachter komen dat ze zwanger zijn. Zo staat het leven van TV-fitness goeroe Jules (Cameron Diaz) en haar Dancing With The Stars-partner volledig op z’n kop.

Wendy (Elizabeth Banks) is gek van baby’s en brengt net haar eerste babyboekje uit als ze het zelf mee gaat maken. En ze komt voor heel wat verrassingen te staan! Haar schoonvader Ramsey (Dennis Quaid), kondigt bijvoorbeeld aan dat zijn piepjonge vriendin Skyler (Brooklyn Decker) óók in verwachting is…

Fotograaf Holly (Jennifer Lopez) wil dolgraag een kindje adopteren, maar haar man Alex heeft geen idee of hij er klaar voor is. Om niet in paniek te raken sluit Alex zich aan bij een groep kersverse vaders; hopelijk kunnen zij hem klaarstomen.

Tenslotte is daar Rosie (Anna Kendrick), die zwanger raakt na een one night stand. Lukt het haar om alsnog een relatie op te bouwen met vader Marco (Chace Crawford)?

Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in deze heerlijke komedie over ‘ouder’ worden.

Boek
De film is geïnspireerd op het wereldberoemde boek ‘In verwachting, wat kun je verwachten’ van Heidi Murkoff. Je kunt dit boek bestellen via  www.ako.nl.

Bekijk hier alvast de trailer!

Bron
Pathé

Plaats een reactie

Wil(de) jij graag voorbereid zijn op de bevalling?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Chaffie vr 25 mei '12 10:04

  Reactie: Anders, namelijk...
  Voorbereid als in, alvast alles bij de hand hebben. Zoals een tas ingepakt klaar hebben staan. Maar voor de bevalling zelf.....het gaat zoals het gaat en komt wanneer het komt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1417943524902657 za 26 mei '12 08:10

  Reactie: Anders, namelijk...
  ik was zelf kraamverzorgster dus wist er al een heleboel vanaf na alle bevallingen die ik mee heb gemaakt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers di 29 mei '12 19:34

  Reactie: Anders, namelijk...
  als ik dat ook gewild had het liep heel anders had bij de eerste helemaal geen weeen dokters wisten niet wat ze hoorde alleen 3 pers weeen gehad bij de 2 de had ik er genoeg dus ook al krijg je raad het loopt vaak anders
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leas do 31 mei '12 10:22

  Reactie: Ja, liever wel!
  Als verloskundige weet ik hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn op jouw bevalling. Bewezen is dat wanneer je beter bent voorbereid, je er achteraf positiever op terug kan kijken!
  Reageer!