×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Superleuke film: What to expect when you’re expecting!

Heerlijke romantische komedie over het wel en wee van het zwanger zijn.
24.05.2012 -

Vandaag, donderdag 24 mei, gaat de romantisch komedie What to expect when you’re expecting in première. Een heerlijke film over het wel en wee van vijf koppels die op het punt staan voor het eerst ouders te worden.


Hoe goed je je ook inleest, een kind op de wereld zetten gaat niet vanzelf. Iedereen ervaart het anders, en dat wordt duidelijk in de film What to expect when you’re expecting.

In deze heerlijke romantische komedie zie je hoe het leven van vijf koppels behoorlijk verandert zodra ze erachter komen dat ze zwanger zijn. Zo staat het leven van TV-fitness goeroe Jules (Cameron Diaz) en haar Dancing With The Stars-partner volledig op z’n kop.

Wendy (Elizabeth Banks) is gek van baby’s en brengt net haar eerste babyboekje uit als ze het zelf mee gaat maken. En ze komt voor heel wat verrassingen te staan! Haar schoonvader Ramsey (Dennis Quaid), kondigt bijvoorbeeld aan dat zijn piepjonge vriendin Skyler (Brooklyn Decker) óók in verwachting is…

Fotograaf Holly (Jennifer Lopez) wil dolgraag een kindje adopteren, maar haar man Alex heeft geen idee of hij er klaar voor is. Om niet in paniek te raken sluit Alex zich aan bij een groep kersverse vaders; hopelijk kunnen zij hem klaarstomen.

Tenslotte is daar Rosie (Anna Kendrick), die zwanger raakt na een one night stand. Lukt het haar om alsnog een relatie op te bouwen met vader Marco (Chace Crawford)?

Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in deze heerlijke komedie over ‘ouder’ worden.

Boek
De film is geïnspireerd op het wereldberoemde boek ‘In verwachting, wat kun je verwachten’ van Heidi Murkoff. Je kunt dit boek bestellen via  www.ako.nl.

Bekijk hier alvast de trailer!

Bron
Pathé

Plaats een reactie

Wil(de) jij graag voorbereid zijn op de bevalling?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Chaffie vr 25 mei '12 10:04

  Reactie: Anders, namelijk...
  Voorbereid als in, alvast alles bij de hand hebben. Zoals een tas ingepakt klaar hebben staan. Maar voor de bevalling zelf.....het gaat zoals het gaat en komt wanneer het komt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1417943524902657 za 26 mei '12 08:10

  Reactie: Anders, namelijk...
  ik was zelf kraamverzorgster dus wist er al een heleboel vanaf na alle bevallingen die ik mee heb gemaakt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers di 29 mei '12 19:34

  Reactie: Anders, namelijk...
  als ik dat ook gewild had het liep heel anders had bij de eerste helemaal geen weeen dokters wisten niet wat ze hoorde alleen 3 pers weeen gehad bij de 2 de had ik er genoeg dus ook al krijg je raad het loopt vaak anders
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leas do 31 mei '12 10:22

  Reactie: Ja, liever wel!
  Als verloskundige weet ik hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn op jouw bevalling. Bewezen is dat wanneer je beter bent voorbereid, je er achteraf positiever op terug kan kijken!
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |