×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Last minute Moederdagcadeau!

Nog net op tijd voor Moederdag!
11.05.2012 -

Nog geen tijd gehad om een Moederdagcadeautje te kopen? Vriendin.nl heeft de oplossing: bestel vandaag vóór 16.00 één van de speciale Moederdagtitels op ako.nl en je hebt je cadeau morgen in huis!


Op de Moederdagpagina van Ako.nl kun je keuze maken uit allerlei titels, er zit vast wel iets bij voor jou en/of je moeder. Van thrillers, waar gebeurde verhalen, gebundelde columns, chicklits, reisverhalen en de bekende klassiekers.

Kijk en kies meteen een boek, bestel vóór 16.00 vandaag en je hebt het morgen in de brievenbus. Als je wilt, kun je het nog laten inpakken ook; lekker makkelijk!

Mocht het er niet van komen om nog voor 16.00 te bestellen, ga dan naar de dichtstbijzijnde Ako-winkel bij jou in de buurt en maak gebruik van deze aanbieding: Een boek én tijdschrift voor € 7,50.

Goede deal! 

Plaats een reactie

Wat vind jij een leuk cadeau voor Moederdag?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Annita vr 11 mei '12 14:44

  Reactie: Iets anders...
  voor mijn schoonma een mooie vlinder voor aan de muur buiten en mijn ma krijgt luxe bonbons.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 12 mei '12 08:49

  Reactie: Een bezoekje.
  gewoon een bezoekje, dat je kind zonder dat je er naar vraagd terwijl ze inderdaad niet meteen echt in de buu rt woont en zelf een gezin heeft, je gewoon een bezoekje brengt, dat is alles.
  Reageer!
  • Anonymous

   Dit is niet ok!

   Anoniem za 12 mei '12 08:52

   vorig jaar zitten wachten tegen beter weten in er kwam niemand dat jaar daarvoor weet ik niet, terwijl wij dat bij onze ouders wel deden en dat weet ze

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 13 mei '12 09:26

  Reactie: Niets...
  Ik vind moederdag vreselijk commercieel en dat weet mijn dochter. Vandaar dat ik er dan ook helemaal niets aan doe.
  Reageer!