×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Hou je van lezen? Dat komt goed uit!

Superleuke boeken, en allemaal flink in de aanbieding!
12.04.2012 -

Want Ako.nl heeft heel veel afgeprijsde boeken in de webshop staan! We hebben een leuke collectie voor je uitgezocht: spaar alvast een voorraadje voor de (mei) vakantie bij elkaar.


Zit jouw favo boek niet in de onderstaande selectie? Kijk dan op  www.ako.nl of jouw lievelingsboek in de aanbieding is!

Klik op de boeken voor meer informatie, of om ze te bestellen.

Het ijzig hart, Almudena Grandes
Van € 29,95 voor € 19,95

In Het IJzig Hart vertelt Amuldena Grandes over drie generaties van twee families tegen de achtergrond van de Spaanse burgeroorlog en de tijd daarna. Een fantastisch, meeslepend verhaal over wraak, oorlogservaringen en bijna onmogelijke liefdes.

 

 

De held, Jessica Durlacher
Van € 24,90 voor € 12,50

Nooit kwam Sara Silverstein in aanraking met geweld – of het moest het met geheimen omgeven verleden van haar vader zijn. Tot ze op een herfstdag in het bos oog in oog komt te staan met een verkrachter. Niet lang daarna worden zij en haar familie ’s nachts op gewelddadige wijze overvallen in hun huis. Dan doet Sara een gruwelijke ontdekking. Alles wat ze heeft geleerd over goed en kwaad lijkt niet meer te gelden. Er blijft voor Sara niets anders over dan het nemen van een dodelijk besluit.

  

Het vrolijke zomervoorleesboek, Marianne Busser
Van € 12,50 voor € 9,99

In deze vrolijke bundel staan versjes, liedjes en verhaaltjes over allerlei dingen die in de zomer spelen.

 

Twilight, Stephanie Meyer
Van € 14,99 voor € 10,00

Als Isabella Swan naar het regenachtige Forks verhuist en de mysterieuze en aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet, neemt haar leven een spannende en angstige wending. Wat is er met Edward aan de hand? Wat is zijn geheim?

 

 

 

Het geheim van de witte wolvin deel 1, H. Loevenbruck
Van € 18,95 voor € 14,95

Er was eens...
... in een ver verleden, in een mysterieus land, een jong meisje: Aléa. Als zij een geheimzinnige ring aantreft aan de vinger van een dode, ontdekt ze algauw dat ze met die ring over bijzondere krachten beschikt. Ze blijkt de erfgename te zijn van de eeuwenoude, mysterieuze kracht van de machtige Samildanach, de Saîman. De vondst van de ring blijft echter niet onopgemerkt en het duurt niet lang of verschillende groeperingen zitten het meisje op de hielen…

 

Ode aan de aarde. Ode aan jou, Pamela Kribbe
Van € 24,50 voor € 19,50

Heb je wel eens gedacht aan de mogelijkheid dat de Aarde een bezield wezen is, met een levend bewustzijn? Als dat zo is, zou je dan niet willen weten wat de Aarde ons te vertellen heeft over wie zij is, en over wie wij zijn? In dit boek vind je boodschappen van de Aarde, via innerlijk contact ontvangen.

 

 

Britannia Road 22, Amanda Hodgkinson
Van € 19,95 voor € 15,00

De Poolse Silvana en haar man Janusz worden door de oorlog van elkaar gescheiden: hij moet in dienst en zij probeert vergeefs naar haar familie terug te keren. Zes jaar lang overleeft zij met haar zoontje onder erbarmelijke omstandigheden in de bossen.

Uiteindelijk wordt het gezin in 1946 in Engeland herenigd. In hun nieuwe huis aan Britannia Road 22 proberen ze een nieuw bestaan op te bouwen, maar zowel Silvana als Janusz worden achtervolgd door geheimen uit hun verleden die ze voor elkaar verborgen proberen te houden.
 

Plaats een reactie

Gebruik jij een e-reader?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  crea.mama do 12 apr '12 16:47

  Reactie: Nee, ik lees alleen maar gewone boeken
  Heb zelf een hele grote collectie boeken en als ik die op de reader zou zetten, staat mijn megaboekenkast er voor Jan ....bij..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 12 apr '12 17:26

  Reactie: Nee, ik lees alleen maar gewone boeken
  Geef mij maar een echte boek in handen. Dat gevoel is niet te evenaren.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  winn2008 vr 13 apr '12 00:46

  Reactie: Anders, namelijk...
  ik lees nog zo, maar door mijn reuma kan ik bijna geen boek meer lang vast pakken, dus ik ben toevallig vandaag gaan kijken naar een E reader en het spreekt me wel aan en gemakelijk mee te nemen bij opnamens geen gesjouw met koffer met boeken , alleen tijdschriften die kun je het best zo lezen, maar dat gaat nog. En ik ben invalide dus klein behuisd dus de boekenkast die gaat weg kan ik mijn hobby spulletjes meer en overzichtelijker opbergen. En verkoop de boekendie ik heb, dus heb ik hem zo weer terug verdient, al krijg ik maar 1 euro voor een boek , maar dat is bij zaak.
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |