×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
  • Voor dit formulier dien je ingelogd te zijn.

Geef je mening en win!

Leuk?
05.04.2012 -

We hebben weer een nieuw achtergrondje voor de website uitgezocht! We zijn heel erg benieuwd wat je ervan vindt dus geef je mening en maak deze week weer kans op een mooie prijs!


Je hebt in de laatste paar weken waarschijnlijk al een paar verschillende behangetjes voorbij zien komen op Vriendin.nl: we zijn lekker aan het experimenteren met achtergrondjes!

Zoals altijd is jouw mening erg belangrijk voor ons, en willen dan ook heel graag weten wat jij van de huidige achtergrond vindt. Vind je de achtergrond vrolijk, fleurig en leuk? Of juist te druk, chaotisch en misselijkmakend? Het maakt ons niet uit of je mening positief of negatief is, dus laat ons gerust en eerlijk je mening weten, ook suggesties zijn welkom. We zijn benieuwd!

Om je mening over de achtergrond te geven, vul je het formulier in. Onder de inzenders verloten we een nagelset van KOH!

Geef je mening en win!

 

De velden waar een * bij staat, zijn verplicht om in te vullen.

Het formulier is alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers.

Klik hier om in te loggen.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie