×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Rustgevende filmpjes

Rustgevende filmpjes.
15.03.2012 -

Ontspannen op commando is niet makkelijk. Op SootheTube vind je allerlei rustgevende filmpjes: van massages die er ontspannend uitzien tot filmpjes die zijn ingesproken door mensen met een rustgevende stem. Ze geven je een instant rozig en ontspannen gevoel.


Op SootheTube worden bijna dagelijks één of meerdere filmpjes geplaatst. Hieronder alvast een voorproefje. Ontspannend, oersaai of krijg je er juist de kriebels van?

Kijken naar een massage werkt voor veel mensen erg rustgevend. Je kunt zo'n filmpje ook kijken om in slaap te dommelen.

Huisdieren hebben een positieve invloed op de gemoedstoestand van hun baasje. In deze video is het andersom. De hond krijgt een uitgebreide massage.

Bepaalde geluiden hebben ook een rustgevende werking. Deze video van 20 minuten laat zien hoe je je cadeaus strak inpakt.

Meer filmpjes vind je op SootheTube.

Plaats een reactie

Kun jij ontspannen raken van filmpjes?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 16 mrt '12 06:58

  Reactie: Nee, dat werkt niet voor mij
  Daar ben ik denk ik te nuchter voor.
  Reageer!