×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Documentaire: Groeien door pijn

Het leven ná een sportcarrière
20.01.2012 -

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe internationale sportsters omgaan met het leven ná hun carrière? In de documentaire Groeien door pijn (zondag 22 februari, 14.00 uur op Nederland 2) wordt deze vraag belicht.


In deze documentaire van George Schouten (Zomergasten, Expeditie geluk) staan de wereldberoemde oud-(kick)boksster Lucia Rijker en oud-tafeltennisster Betinne Vriesekoop centraal. Deze internationale sportsters hebben een mooie carrière achter de rug, waarin ze veel hebben meegemaakt en geleerd.

Maar hoe ervaren zij het leven nu zij hun sportcarrière achter zich hebben gelaten? Gaat het nog steeds om ‘winnen’, of zijn andere dingen belangrijker? In Groeien door pijn proberen de ex-topsportsters uit te vinden wie zij nu eigenlijk zijn.

Neem een kijkje in het leven van deze succesvolle vrouwen en zap zondag om 14.00 uur naar Nederland 2!

Gemist? De herhaling is op zaterdag 28 februari om 10.00 uur.
 

Plaats een reactie

Hoe vaak sport jij?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  skulliebullie za 21 jan '12 12:53

  Reactie: Niet zo veel...
  Tja, het voornemen is er wel, maar het doen ontbreekt nog . Heb me voorgenomen om iedere dag een kwartiertje op de hometrainer te fietsen en langzaamopbouwend touwtje springen. Nu nog die duw in mijn rug
  Reageer!