×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Top 5 schattigste filmpjes van 2011

De schattigste YouTube filmpjes van 2011.
23.12.2011 -

Iedereen kent nu wel het filmpje over Benton en zijn hysterische baasje. Dit is een typische viral video: filmpjes die door het delen en doorsturen op internet ontzettend populair worden. Vriendin heeft de 5 schattigste YouTube filmpjes van 2011 op een rijtje gezet!


In 2011 zijn over de hele wereld al een triljoen filmpjes op YouTube bekeken. Wij hebben vooral gezocht naar filmpjes met een ‘Aawhh’-gehalte. Onze top 5 begint met de nummer 2 van de hele wereld van dit jaar:

1. Deze hond heeft een gesprek met zijn baasje en vindt het niet echt leuk wat hij te vertellen heeft:2. Deze poezen liggen lekker te slapen en moeder geeft haar kitten nog even een dikke knuffel tijdens het slapen. Als dat geen liefde is…3. Het filmpje met de pratende baby’s was ook erg populair dit jaar. Het ziet er erg schattig uit, zullen ze elkaar echt begrijpen?4. Onze nummer 4 weet nou niet zeker of het geluid van moeder ontzettend grappig is of doodeng. Hilarisch!5. Deze otters drijven heerlijk op het water en houden heel romantisch elkaars handen vast. Dat is echte vriendschap:
 

Plaats een reactie

Welk filmpje vind jij het leukst?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |