×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Top 5 schattigste filmpjes van 2011

De schattigste YouTube filmpjes van 2011.
23.12.2011 -

Iedereen kent nu wel het filmpje over Benton en zijn hysterische baasje. Dit is een typische viral video: filmpjes die door het delen en doorsturen op internet ontzettend populair worden. Vriendin heeft de 5 schattigste YouTube filmpjes van 2011 op een rijtje gezet!


In 2011 zijn over de hele wereld al een triljoen filmpjes op YouTube bekeken. Wij hebben vooral gezocht naar filmpjes met een ‘Aawhh’-gehalte. Onze top 5 begint met de nummer 2 van de hele wereld van dit jaar:

1. Deze hond heeft een gesprek met zijn baasje en vindt het niet echt leuk wat hij te vertellen heeft:2. Deze poezen liggen lekker te slapen en moeder geeft haar kitten nog even een dikke knuffel tijdens het slapen. Als dat geen liefde is…3. Het filmpje met de pratende baby’s was ook erg populair dit jaar. Het ziet er erg schattig uit, zullen ze elkaar echt begrijpen?4. Onze nummer 4 weet nou niet zeker of het geluid van moeder ontzettend grappig is of doodeng. Hilarisch!5. Deze otters drijven heerlijk op het water en houden heel romantisch elkaars handen vast. Dat is echte vriendschap:
 

Plaats een reactie

Welk filmpje vind jij het leukst?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie