×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Heldendaad: Melissa (38) jaagt overvaller Albert Heijn de stuipen op het lijf

Heldendaad: Melissa (38) jaagt overvaller Albert Heijn de stuipen op het lijf
26.10.2017 -

Een overvaller liep dinsdag de Albert Heijn binnen en vroeg iedereen op de grond te gaan liggen. In plaats daarvan gaf Melissa hem een trap op zijn knieschijf: 'Toen hij het geld van die cassières wilde pakken dacht ik: dan gaan we even niet doen.'


Melissa vertelde aan Omroep West dat ze direct zag dat zijn pistool nep was. Haar zoontje heeft zelf ook zo'n pistool en ze zag duidelijk een gleufje aan de zijkant. 

Trap op zijn knieschijf
De overvaller vroeg Melissa ook op de grond te gaan liggen. Melissa: 'Ik heb gezegd dat ik dat mooi niet ging doen. Toen gaf ik hem een trap op zijn knieschijf. Eigenlijk wilde ik hem een trap geven waar mannen dat niet zo graag hebben, maar hij stond net iets te schuin.' 

En of dat nog niet alles was
De overvaller verlaat de Albert Heijn vervolgens met zijn staart tussen zijn benen. Van Melissa is hij dan nog niet af. Ze houdt een scooter aan, springt achterop en achtervolgt de overvaller. Hij duikt de bosjes in en Melissa geeft zijn 'schuilplaats' door aan de politie. 

Bekijk hieronder de video waarin Melissa haar verhaal doet. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Nieuwe reep Tony Chocolonely: melk pompoenpit cranberry

13.11.2017 - Dol op de chocolade van Tony Chocolonely? Vanaf vandaag vind je in de schappen van de Albert Heijn weer een nieuwe smaak.

Lees meer
Wat je moet weten van de 'elfde van de elfde'

11.11.2017 - Het carnavalsseizoen is vandaag officieel gestart. Op 11 november om elf over elf 's avonds komt de Raad van Elf voor het eerst weer bij elkaar. Ook wordt vandaag de nieuwe Prins Carnaval bekend gemaakt.

Lees meer!
Kookboekengeschenk: 'Smaakmakers'

10.11.2017 - Voor de eerste keer is er nu een Kookboekengeschenk. Bij aankoop van € 19,50 aan kookboeken krijg je het boek 'Smaakmakers' cadeau.

Lees meer!

1

Decoreer je huis met deze mandala-stencils

08.11.2017 - Hoe leuk zijn deze mandala-stencils! Volg de tips en versier je huiskamer, slaapkamer of keuken met een van deze mooie mandala's.

Lees meer!
Mega grote kerstmarkt in Amsterdam

08.11.2017 - Nog geen plannen voor Kerst? Van 22 december tot en met 1 januari komt er in Amsterdam een kerstmarkt. Laat je onderdompelen in winterse sferen in de RAI op de Winterparade.

Lees meer!
Maak je tuin klaar voor Sint-Maarten

06.11.2017 - Heb je flink ingeslagen en wil je zaterdag met Sint-Maarten zo veel mogelijk zingende kinderen met vrolijke lampionnen aan de deur? Zorg dan dat je tuin en je voordeur er gezellig uitzien met deze tips.

Lees meer!
Maak je eigen lego snoep

06.11.2017 - Niet met je eten spelen? Sommige snoepjes vragen er gewoon om zoals deze lego winegums. Leuk voor je kinderen of om neer te zetten op een feestje.

Maak je eigen lego snoep
Maken: hotel voor je kat

04.11.2017 - Webredacteur Melissa kwam tijdens haar vakantie dit schattige huisje tegen in een hotel. Je maakt hem zelf heel simpel voor je eigen kat.

Maken
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 109 |