×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin bestaat 20 jaar!

Vriendin bestaat 20 jaar!
12.09.2017 -

Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.


Hoofdredacteur Sandera: "Het idee ontstond in januari, toen we de twintigste verjaardag van Vriendin gingen voorbereiden. Wat als we nu eens twintig lezeressen zouden uitnodigen om voor één dagje gasthoofdredacteur te worden van ons verjaardagsnummer? Want een feestje bij Vriendin vieren we natuurlijk vooral sámen met onze lezeressen. En zo kwam het dat er begin mei twintig enthousiaste en nieuwsgierige lezeressen in mijn kantoor stonden (een beetje krap was het wel) die niet konden wachten om mee te denken over het jubileumnummer.

Het werd een topdag. Er werd gebrainstormd, Robert ten Brink kwam langs en aan het einde van de middag, toen bij de borrel de goodiebag werd bewonderd, was de groepsapp al een feit. Het resultaat vind je deze week op je deurmat en vanaf woensdag in de winkels. Ik ben apetrots op dit superbijzondere nummer.

Dank je wel lieve gastcollega’s Marije, Francis, Marieke, Sandra, Eveline, Adrie, Marjolein, Eva, Malena, Shirley, Laura, Chantal, Joyce, Saskia, Silvia, Sylvia, Serife, Petra, Susan en Astrid, voor dit geweldige jubileumnummer! Nieuwsgierig naar deze vrouwen? Kijk dan snel op pagina 6! Veel plezier met deze bijzondere Vriendin!"

Plaats een reactie

3Reacties

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |