×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vandaag is het Wereld Aids Dag

Feest mee voor het goede doel!
01.12.2011 -

Vandaag, op donderdag 1 december, is het Wereld Aids Dag. Stop Aids Now bestrijdt aids in ontwikkelingslanden en richt zich daarbij op vrouwen, jongeren en kinderen. Dit wordt er allemaal georganiseerd!


Er worden allerlei events en activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor dit goede doel en vrouwen, jongeren en kinderen in ontwikkelingslanden te helpen door goede voorlichting en toekomstperspectieven te bieden.

Hier een overzichtje:

* Bij Bijenkorfvestigingen, Bruna, V&D en de Fairtrade-winkels zijn nu voor € 5,- de bekende ArtBags te koop. Koop er eentje en je steunt automatisch Stop Aids Now.

* Vandaag organiseren het Aids Fonds, Soa Aids Nederland en STOP AIDS NOW! het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks. Meer informatie

* Zodra op donderdag 1 december de zon onder gaat, brandt in Amsterdam het jaarlijkse Wereld Aids Nachtprogramma los. Toonaangevende clubs en poptempels organiseren feest-, kunst- en cultuurevenementen om aandacht te vestigen op hiv/aids en om geld in te zamelen voor het Aids Fonds. Meer informatie

* Op donderdag 1 december knalt Lovedance de Wereld Aids Nacht in! Lovedance is een avond- en nachtspektakel in Paradiso in Amsterdam. De line up dit jaar telt zo’n 100 personen die zich in zullen zetten voor het goede doel. Onder anderen: Adlicious, Mayday, Merante presents Amy Housewine, Sambaband Bumba, Sphincter Radio (Bas Andrea & Ruud van der Peijl), T’ Amore, The Correspondents (UK), The Eclectic Eleven,Twstd Disco Nymphs. Kaarten koop je via www.paradiso.nl

* De scholentour van schools4life wordt feestelijk afgesloten in de Heineken Music Hall. ’s Avonds (20.00-01.00) is er een groot friends4life-feest voor 18-plussers met Don Diablo, The Partysquad, Fedde le Grand, en vele anderen.

Dit zijn maar een paar voorbeelden, er is nog veel meer te doen! Bekijk het programma

Plaats een reactie

Wil jij feesten voor het goede doel?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |