×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vandaag is het Wereld Aids Dag

Feest mee voor het goede doel!
01.12.2011 -

Vandaag, op donderdag 1 december, is het Wereld Aids Dag. Stop Aids Now bestrijdt aids in ontwikkelingslanden en richt zich daarbij op vrouwen, jongeren en kinderen. Dit wordt er allemaal georganiseerd!


Er worden allerlei events en activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor dit goede doel en vrouwen, jongeren en kinderen in ontwikkelingslanden te helpen door goede voorlichting en toekomstperspectieven te bieden.

Hier een overzichtje:

* Bij Bijenkorfvestigingen, Bruna, V&D en de Fairtrade-winkels zijn nu voor € 5,- de bekende ArtBags te koop. Koop er eentje en je steunt automatisch Stop Aids Now.

* Vandaag organiseren het Aids Fonds, Soa Aids Nederland en STOP AIDS NOW! het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks. Meer informatie

* Zodra op donderdag 1 december de zon onder gaat, brandt in Amsterdam het jaarlijkse Wereld Aids Nachtprogramma los. Toonaangevende clubs en poptempels organiseren feest-, kunst- en cultuurevenementen om aandacht te vestigen op hiv/aids en om geld in te zamelen voor het Aids Fonds. Meer informatie

* Op donderdag 1 december knalt Lovedance de Wereld Aids Nacht in! Lovedance is een avond- en nachtspektakel in Paradiso in Amsterdam. De line up dit jaar telt zo’n 100 personen die zich in zullen zetten voor het goede doel. Onder anderen: Adlicious, Mayday, Merante presents Amy Housewine, Sambaband Bumba, Sphincter Radio (Bas Andrea & Ruud van der Peijl), T’ Amore, The Correspondents (UK), The Eclectic Eleven,Twstd Disco Nymphs. Kaarten koop je via www.paradiso.nl

* De scholentour van schools4life wordt feestelijk afgesloten in de Heineken Music Hall. ’s Avonds (20.00-01.00) is er een groot friends4life-feest voor 18-plussers met Don Diablo, The Partysquad, Fedde le Grand, en vele anderen.

Dit zijn maar een paar voorbeelden, er is nog veel meer te doen! Bekijk het programma

Plaats een reactie

Wil jij feesten voor het goede doel?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Leer je kat trucjes met dit Instagram-account

22.08.2017 - Jaloers op hondeneigenaren die hun viervoeters allerlei trucjes leren? Niet nodig. Je kunt je kat ook van alles leren.

Lees meer
Deze moeder is héél blij dat de scholen weer beginnen en gaat viral

21.08.2017 - Ben jij blij als de kinderen weer naar school gaan? Deze moeder heel erg.

Zien
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
Gratis Vriendin-posters: leuk om in te lijsten

14.08.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Zien!
Linkshandigendag: trucjes voor linkshandigen op een rij

13.08.2017 - Het kan weleens onhandig zijn om als linkshandige door het leven te gaan. Slechts 10 procent van de wereldbevolking is linkshandig, dus dagelijkse producten worden ontworpen voor rechtshandigen mensen. Echt een heel groot drama is het niet, maar vandaag op Linkshandigendag staan we even stil bij handige trucjes en leuke feitjes.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

07.08.2017 - Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….