×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vandaag is het Wereld Aids Dag

Feest mee voor het goede doel!
01.12.2011 -

Vandaag, op donderdag 1 december, is het Wereld Aids Dag. Stop Aids Now bestrijdt aids in ontwikkelingslanden en richt zich daarbij op vrouwen, jongeren en kinderen. Dit wordt er allemaal georganiseerd!


Er worden allerlei events en activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor dit goede doel en vrouwen, jongeren en kinderen in ontwikkelingslanden te helpen door goede voorlichting en toekomstperspectieven te bieden.

Hier een overzichtje:

* Bij Bijenkorfvestigingen, Bruna, V&D en de Fairtrade-winkels zijn nu voor € 5,- de bekende ArtBags te koop. Koop er eentje en je steunt automatisch Stop Aids Now.

* Vandaag organiseren het Aids Fonds, Soa Aids Nederland en STOP AIDS NOW! het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks. Meer informatie

* Zodra op donderdag 1 december de zon onder gaat, brandt in Amsterdam het jaarlijkse Wereld Aids Nachtprogramma los. Toonaangevende clubs en poptempels organiseren feest-, kunst- en cultuurevenementen om aandacht te vestigen op hiv/aids en om geld in te zamelen voor het Aids Fonds. Meer informatie

* Op donderdag 1 december knalt Lovedance de Wereld Aids Nacht in! Lovedance is een avond- en nachtspektakel in Paradiso in Amsterdam. De line up dit jaar telt zo’n 100 personen die zich in zullen zetten voor het goede doel. Onder anderen: Adlicious, Mayday, Merante presents Amy Housewine, Sambaband Bumba, Sphincter Radio (Bas Andrea & Ruud van der Peijl), T’ Amore, The Correspondents (UK), The Eclectic Eleven,Twstd Disco Nymphs. Kaarten koop je via www.paradiso.nl

* De scholentour van schools4life wordt feestelijk afgesloten in de Heineken Music Hall. ’s Avonds (20.00-01.00) is er een groot friends4life-feest voor 18-plussers met Don Diablo, The Partysquad, Fedde le Grand, en vele anderen.

Dit zijn maar een paar voorbeelden, er is nog veel meer te doen! Bekijk het programma

Plaats een reactie

Wil jij feesten voor het goede doel?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |