×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Dit maakt ons deze zomer gelukkig'

Lezeressen vertellen: 'Dit maakt ons deze zomer gelukkig'
22.06.2017 -

Eindelijk moeder worden, na jaren je zus weer zien of ultiem genieten van je tuin of die stacaravan in Drenthe. Wat maakt jou gelukkig deze zomer?


'Eindelijk zie ik mijn zus weer' 
Jorien (34): “Deze zomer zie ik voor het eerst sinds vier jaar mijn zusje weer. Ik kan niet wachten tot ik haar en mijn nichtje in mijn armen kan sluiten.Tien jaar geleden vertrok Marloes voor een half jaar naar Australië, ze was toen twintig.

‘Niet blijven plakken aan een leuke surfer hè?’ grapten mijn ouders en ik nog. Een surfer werd het niet, wel een leraar die ze niet kon vergeten en voor wie ze uiteindelijk de nitief naar de andere kant van de wereld vertrok. Ik zag hoe verliefd en gelukkig ze was en ik gun haar de wereld, maar moeilijk vond ik het wel dat mijn enige zusje zo ver weg zit. En nog steeds mis ik haar bij vlagen enorm. Gelukkig is de wereld de afgelopen tien jaar een stuk digitaler geworden en is het makkelijker om elkaar te ‘zien’ via onze computers of telefoons. Alleen zijn we nog maar zelden écht samen. ‘Even’ heen en weer vliegen naar Australië doe je niet. Het is een enorme reis en de tickets zijn duur. Mijn man en ik hebben dan ook lang gespaard, maar deze zomervakantie gaat het gebeuren: we gaan vijf weken naar Marloes en haar gezin.

Mijn dochters raken er niet over uitgepraat en vertellen aan iedereen die het maar horen wil dat ze op vakantie gaan naar kangoeroes en koalaberen. Dit wordt ook de eerste keer dat ik mijn bijna tweejarige nichtje ga zien. Ik weet nu al dat dit de zomer van mijn leven wordt!” 

Lees ook ► Lezeressen vertellen: 'Mijn voorspellende droom kwam uit' 

'Mijn tuin is mijn zomerparadijs' 
Katja (47): “Zomergeluk? Dat is mijn tuin! Ik wilde altijd al een huis met een tuin, maar het kwam er maar niet van.Tot ik een paar jaar geleden een huis tegenkwam met een heel jne achtertuin. Sinds ik hier woon, ben ik het hele jaar bezig om mijn eigen miniparadijs in de zomer op z’n mooist te krijgen.

Ik zorg ervoor dat er het hele jaar door iets bloeit, dat mijn tuin lekker groen is en dat er genoeg plekjes zijn waar vogels en insecten zich thuisvoelen. Ik vind tuinieren zo heerlijk dat mijn tuin zelfs een Instagram-account heeft en ik een site vol groene inspiratie heb gebouwd. Ja, het is een uit de hand gelopen hobby.” 

Lees ook ► Lezeressen vertellen: 'Dit kan maar beter voor altijd geheim blijven' 

Lees meer verhalen in Vriendin 25. Wil je ook helemaal in de zomerstemming komen? Bestel dan nu de Vriendin Zomerspecial in onze webshop, of koop hem in de winkel. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |