×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Win een dag met 9 vriendinnen op Good Times Island met McDonald's

Win een dag met 9 vriendinnen op Good Times Island met McDonald's
12.06.2017 -

MacDonald's geeft deze zomer een uniek startschot met het Good Times Island. Een privé-eiland voor hun gasten en fans. Wil je een dag relaxen in een hangmat met een hamburger in je hand?


Tropisch eiland
De komende twaalf weken mogen ongeveer 350 mensen gaan genieten van het eiland met de voetjes in het 35.000 kilo neergelegde wit zand. Er staat een 8 meter hoge waterval en er hangen hangmatten tussen levensechte palmbomen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je dag nog even afsluiten met een grote cola in de jacuzzi. Doordat het midden in de Gouwzee drijft, heb je echt het idee dat je op een tropisch eiland bent. En niet te vergeten: McDonald's zorgt dat je voldoende hamburgers en friet krijgt.

Inschrijven
Je maakt kans door je in te schrijven via www.mcdonalds.nl/goodtimesisland. Hier vertel je waarom jij met 9 vriendinnen wilt genieten van frietjes en hamburgers op een eiland. Wie weet geniet jij deze zomer van kipnuggets in je hangmat.
 

Bron: McDonald's

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie