×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

3 vragen aan Xelly Cabau van Kasbergen over haar nieuwe boek

3 vragen aan Xelly Cabau van Kasbergen over haar nieuwe boek
10.06.2017 -

Ze kreeg zo veel vragen over welk kapsel bij welke gelegenheid en huidtype past, dat Xelly Cabau van Kasbergen (29) besloot na haar boek Make-up met het boek Hair te komen, waarin elke vrouw in weinig (en soms iets meer) stappen de kapsels krijgt aangeleerd.


Wat onderscheidt dit boek van andere boeken over kapsels?
“Veel vrouwen weten niet welk kapsel bij de vorm van hun gezicht of huidtype past. Daarom sta ik in dit boek stil bij wat mooi staat bij jouw gezicht en huid. Het ene kapsel staat mij misschien niet zo mooi, maar jou wel. Ik wil vrouwen leren hoe je het beste uit jezelf kunt halen, want iedereen heeft een unieke schoonheid. Het boek is van deze tijd, met de trends van nu en met tips over hoe je verzorgings- producten als zilvershampoo en droogshampoo het beste gebruikt. Ik hoop dat vrouwen in de spiegel kijken en denken: ja, dit ben ik.”


Foto: Martika de Sanders


Maak je de kapsels in een paar simpele stappen of moet je er de tijd voor nemen?
“Er staan kapsels in het boek die maar twee minuten in beslag nemen, maar ook creaties van dertig minuten. Het is maar net hoeveel tijd je aan je haar wilt besteden. Ik heb geprobeerd het boek zo toegankelijk mogelijk te houden en iedereen de kneepjes van het vak te leren. Veel vrouwen weten wel hoe ze krullen moeten maken, maar ik geef ze in het boek nog wat extra tips over hoe je je haar om de tang draait en die perfecte krullen krijgt die je altijd op televisie ziet. Zo weten niet alleen de celebrity’s dat, maar ook jij en ik. De kapsels in het boek gaan van klassiek naar nonchalant en van thema’s als ‘een avond uit’ naar ‘sollicitatie’.”

Wat is jouw favoriete creatie uit het boek?
“Ik vind zelf de waterfall braid heel mooi, die is net even anders dan een gewone vlecht. Niet je hele haar is ingevlochten, waardoor je haar deels los hangt en deels in een vlecht zit. Dat oogt lekker nonchalant.” 

Benieuwd naar het boek Hair? Het boek is nu verkrijgbaar voor € 17,99, Kosmos Uitgevers. 

Foto: Martika de Sanders

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |