×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nieuw seizoen Orange Is The New Black: 5 redenen om te kijken

Nieuw seizoen Orange Is The New Black: 5 redenen om te kijkenlix
09.06.2017 -

Vanaf vandaag is het nieuwe spannende seizoen van Orange Is The New Black te zien op Netflix. Ga je alle afleveringen in één dag afkijken of ken je de hele serie niet? Wij geven je vijf redenen om kennis te maken met deze vrouwen in oranje overalls.


1. Piper & Alex
Een bijzondere relatie om te aanschouwen, maar zeker geen sprookje. Doordat de serie in een vrouwengevangenis afspeelt, ontstaan er veel romances tussen de gevangenen. En ondanks dat Amerika redelijk preuts is, wordt er in deze serie niet omheen gedraaid.

2. Je blijft kijken
De waarschuwing bij Netflix geldt ook voor deze serie: je kunt niet stoppen met kijken. Ga er eventjes goed voor zitten, want waarschijnlijk start je de dag zelf nog met seizoen één en eindig je met vier. Elke aflevering heeft weer een cliffhanger en die extra 45 minuten kunnen er ook nog wel bij...

4. Emoties
De ene aflevering staan de tranen in je ogen van het lachen door de droge opmerkingen van Crazy Eyes en de andere aflevering huil je om haar. Er komen kinderen ter wereld en er gaan gevangenen dood, tijdens alle seizoen leef je met ze mee.  

4. Je kunt erover meepraten
Je moet natuurlijk niks, maar het is wel heel fijn als je kunt meepraten over de personages en hun verhaallijnen. Zeker aankomende periode gaan veel mensen er weer over beginnen, want het nieuwe seizoen staat vanaf vandaag online en iedereen sluit zichzelf daarom weer op. Bovendien, hoe sneller je de vorige seizoenen kijkt, hoe minder je vrienden kunnen verklappen! 

5. Je hebt niet voor niets een account 
Als je dan tóch een Netflix-account hebt, kun je er maar beter gebruik van maken. Zorg dat je je geld er een beetje uithaalt en kijk in ieder geval alle seizoenen van Orange Is The New Black. Mocht je geen account hebben, kun je het een maand uitproberen. Moet je wel even vrij nemen want een maand en vijf seizoenen: dat kan een uitdaging zijn! 

Oja, een kleine 6: je weet nu waar de hashtag OITNB voor staat. Mocht je het je de aankomende weken afvragen; bij deze!
 Het nieuwe seizoen van Orange Is the New Black is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
Gratis Vriendin-posters: leuk om in te lijsten

14.08.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Zien!
Linkshandigendag: trucjes voor linkshandigen op een rij

13.08.2017 - Het kan weleens onhandig zijn om als linkshandige door het leven te gaan. Slechts 10 procent van de wereldbevolking is linkshandig, dus dagelijkse producten worden ontworpen voor rechtshandigen mensen. Echt een heel groot drama is het niet, maar vandaag op Linkshandigendag staan we even stil bij handige trucjes en leuke feitjes.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

07.08.2017 - Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.

Lees meer
Deze is voor de mannen: zo vind je een perfect cadeautje

04.08.2017 - Mannen opgelet! Kost het altijd veel moeite om een cadeautje voor je vrouw of vriendin te vinden? Wij hebben een slimme truc gevonden.

Lees meer
Op deze Facebookpagina vind je de leukste uitspraken van kinderen

03.08.2017 - Ze zijn gênant, grappig en soms heel slim: de uitspraken van kinderen. De volgende Facebookpagina verzamelt leuke uitspraken.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!