×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nieuw seizoen Orange Is The New Black: 5 redenen om te kijken

Nieuw seizoen Orange Is The New Black: 5 redenen om te kijkenlix
09.06.2017 -

Vanaf vandaag is het nieuwe spannende seizoen van Orange Is The New Black te zien op Netflix. Ga je alle afleveringen in één dag afkijken of ken je de hele serie niet? Wij geven je vijf redenen om kennis te maken met deze vrouwen in oranje overalls.


1. Piper & Alex
Een bijzondere relatie om te aanschouwen, maar zeker geen sprookje. Doordat de serie in een vrouwengevangenis afspeelt, ontstaan er veel romances tussen de gevangenen. En ondanks dat Amerika redelijk preuts is, wordt er in deze serie niet omheen gedraaid.

2. Je blijft kijken
De waarschuwing bij Netflix geldt ook voor deze serie: je kunt niet stoppen met kijken. Ga er eventjes goed voor zitten, want waarschijnlijk start je de dag zelf nog met seizoen één en eindig je met vier. Elke aflevering heeft weer een cliffhanger en die extra 45 minuten kunnen er ook nog wel bij...

4. Emoties
De ene aflevering staan de tranen in je ogen van het lachen door de droge opmerkingen van Crazy Eyes en de andere aflevering huil je om haar. Er komen kinderen ter wereld en er gaan gevangenen dood, tijdens alle seizoen leef je met ze mee.  

4. Je kunt erover meepraten
Je moet natuurlijk niks, maar het is wel heel fijn als je kunt meepraten over de personages en hun verhaallijnen. Zeker aankomende periode gaan veel mensen er weer over beginnen, want het nieuwe seizoen staat vanaf vandaag online en iedereen sluit zichzelf daarom weer op. Bovendien, hoe sneller je de vorige seizoenen kijkt, hoe minder je vrienden kunnen verklappen! 

5. Je hebt niet voor niets een account 
Als je dan tóch een Netflix-account hebt, kun je er maar beter gebruik van maken. Zorg dat je je geld er een beetje uithaalt en kijk in ieder geval alle seizoenen van Orange Is The New Black. Mocht je geen account hebben, kun je het een maand uitproberen. Moet je wel even vrij nemen want een maand en vijf seizoenen: dat kan een uitdaging zijn! 

Oja, een kleine 6: je weet nu waar de hashtag OITNB voor staat. Mocht je het je de aankomende weken afvragen; bij deze!
 Het nieuwe seizoen van Orange Is the New Black is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |