×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

December-cadeautips

Leuke cadeau tips voor december!
13.11.2011 -

Sinterklaas en kerst staan alweer voor de deur. Dit jaar (weer) iets verzinnen voor je broer, vader of vriendlief maar totaal inspiratieloos? Geen nood, wij hebben wat leuke mogelijkheden op een rijtje gezet.


Voor mannen een goed cadeau bedenken blijkt vaak erg moeilijk. Gelukkig kom je er met gadgets vaak goed vanaf. Een grapje kunnen de mannen vaak ook wel waarderen (al ligt dit wel aan de persoon). We zijn op onderzoek uitgegaan en hebben wat leuke en praktische opties gevonden die je online kunt kopen. Dan hoef je niet stad en land af te struinen dit jaar!

Klik op de producten om te zien waar je ze kunt kopen en hoeveel ze kosten:

Iphone hoes bruin leer, € 29,95gezichtsreiniging mannen, € 7,50hoofdsteun, € 15,99pluizentondeuse, € 9,99 frietzak, € 4,99dvd-speler, € 34,95weerstation, € 14,99sportarmband voor Iphone/Ipod, € 12,99afstandbedieninghouder, € 18,95

Plaats een reactie

Wat heb je vorig jaar gekocht voor je vriend/broer/vader?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 14 nov '11 14:43

  Reactie: Dat weet ik niet meer.
  Ik heb echt geeen idee meer, ik word oud
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 14 nov '11 20:23

  Reactie: Helemaal niks!
  We doen nooit wat aan sinterklaas of kerst....kan me niet heugen dat ik wat van mijn vent heb gehad dus waarom zou hij wel wat krijgen?!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_675324829269491 wo 23 nov '11 16:38

  Reactie: Ik had hem gegeven:...
  Wij pakket met kerst meestal een hotelletje, Sinterklaas gaat helaas stilletjes ons huisje voorbij te oud he!
  Reageer!