×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

3 lastminute moederdag ideeën

3 lastminute moederdag ideeën
08.05.2017 -

Wees lief voor je moeder! Zondag zetten we alle moeders in het zonnetje. Nog geen cadeau? Wij zetten wat leuke lastminutecadeau-ideeën op een rijtje!


1. Tegoedbon
En dan niet voor een winkel maar voor een uitje. Is je financiële situatie momenteel niet heel goed, dan is dit de perfecte manier om het cadeau uit te stellen. Zo kun je je moeder later meenemen naar een high tea of museum. 

2. Picknick
Als het weer het toelaat, kun je haar op zondag lekker meenemen naar het park of bos. Bereid de picknick van tevoren voor door heerlijke broodjes en beleg te halen. Kleedje mee en heerlijk genieten van de natuur! 

3. Herinnering
Door de jaren heen heb je vast samen wat herinneringen verzameld. Koop een mooi fotoboek en schrijf hier leuke herinneringen en teksten in. Decoreer het met leuke plaatjes of mooie foto's van jullie samen. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie